Tribuna
VIDEO: Întrebat cât e ceasul, un copil de 10 ani a fost tâlhărit în centrul orașului! Cei bănuiți de faptă, prinși după 30 de minute
Laura BUCIU
4217 vizualizari
VIDEO: Întrebat cât e ceasul, un copil de 10 ani a fost tâlhărit în centrul orașului! Cei bănuiți de faptă, prinși după 30 de minute

Echipajele de polițiști și jandarmi au reușit identificarea și prinderea a cinci tineri, presupuși autori ai unei tâlhării sesizate în jurul orei 12.30, în municipiul Sibiu.

Polițiștii au primit, joi, la ora 12.30, trei apeluri de urgență prin care se anunța faptul că persoane necunoscute au smuls telefonul mobil aparținând unui copil de 10 ani, în zona străzii Odobescu din municipiul Sibiu.

Alertate, echipajele de polițiști și jandarmi au pornit în căutarea și identificarea presupușilor autori, iar în aproximativ 30 de minute de la sesizarea faptelor, un echipaj mixt de polițiști și jandarmi a reușit identificarea a trei bărbați despre care martorii au afirmat că ar putea fi autorii faptelor.

Ulterior, polițiștii au identificat alți doi tineri bănuiți că au fost implicați în săvârșirea faptei.

De asemenea, telefonul mobil al victimei a fost găsit asupra unuia dintre tinerii depistați și recuperat.

  • ”În cauză, este vorba despre cinci tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, domiciliați în localitățile Sibiu, Ocna Sibiului, Rășinari și Brateiu. Menționăm faptul că pretextul sub care au abordat minorul a fost acela de a afla cât este ceasul, în momentul în care victima a scos telefonul mobil din buzunar, unul dintre cei amintiți smulgându-l din mâna copilului și fugind. De asemenea, un aport deosebit și-au adus și martorii la eveniment, care au apelat de urgență numărul unic 112 sesizând fapta în timp ce îi urmăreau pe făptași”, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

În prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie aplicate măsurile legale care se impun.

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA