Tribuna
PNL
VIDEO: Flori și aplauze de la pompieri pentru asistenta ATI din Sibiu, care a fost jignită și alungată de vecini, precum și pentru toate cadrele medicale de la UPU, ATI și Boli Infecțioase
Laura BUCIU
2350 vizualizari
VIDEO: Flori și aplauze de la pompieri pentru asistenta ATI din Sibiu, care a fost jignită și alungată de vecini, precum și pentru toate cadrele medicale de la UPU, ATI și Boli Infecțioase

Pompierii din Sibiu au mers la Urgența Spitalului din Sibiu și i-au oferit flori asistentei de la Terapie Intensivă care a fost jignită și alungată de vecini, pentru că îngrijește bolnavi cu noul coornavirus. Florile i-au fost înmânate Alinei chiar de șeful ISU Sibiu, Laurențiu Cosmin Balcu, care a mers cu colegii săi la toate cadrele medicale din UPU, ATI și Boli Infecțioase care au grijă, zilele acestea, de bolnavii infectați cu virusul nou.

„Doar o parte dintre noi, de la ISU Sibiu, am convenit să fim astăzi alături, să vă transmitem respectul nostru, aprecierea și devotamentul nostru. Împreună facem echipă frumoasă. Am fost și la doamna doctor Bîrluțiu (n.r. Victoria Bîrluțiu – șeful secției Boli Infecțioase de la Sibiu) și la echipa dumneaei. Vă mulțumim”, a spus șeful ISU Sibiu, care i-a oferit flori asistentei, în aplauzele colegilor săi.

„Sperăm să rămânem toți sănătoși”, a spus asistenta.

Momentul a fost filmat, iar cadrele medicale au fost aplaudate la scenă deschisă.

comentarii
4 comentarii

Iarăși Bâlcu . Chiar nu ai alta treabă decât să te plângi prin ziare și acum sa dai flori . Mai lasă și pe alții, vrutule general (Doamne ferește ! ) .
Mircea
05.04.2020 20:32
Felicitari ISU
Un om
05.04.2020 22:08
Felicitări domnilor!
Și mulțumim d-nei asistente pentru efortul depus.
05.04.2020 23:42
Urmeaza sa mergeti cu flori la Vela, dupa criza.
Guvernatorul Transilvaniei
06.04.2020 07:38
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia