FITS 2022
Tribuna
VIDEO: Două lebede au "deschis" sezonul turistic, la Ocna Sibiului
VIDEO: Două lebede au

Două lebede au "deschis" sezonul turistic la Ocna Sibiului. Păsările au plutit pe apele lecuitoare și au dat startul la bălăceală.

Începând din acest weekend sibienii și turiștii se vor bucura de momentele petrecute pe "litoralul ardealului". Sezonul a fost deschis sâmbătă, 14 mai, de la ora 7, 

O zi de bălăceală costând 15 lei. Copiii au acces gratuit, iar adulții nu trebuie să achite parcarea. Tarifele vor fi valabile până în 27 mai.

"La Ocna Sibiului se tratează cu rezultate deosebite bolile aparatului locomotor, reumatismele degenerative cronice, preartrozele și artrozele, spondilozele, precum și diferite afectiuni ginecologice.

Complexul Lacurilor Naturale va pune la dispoziție pe lângă lacurile sărate și o piscină cu apă sărata pentru copii, piscine cu apă dulce, locuri de joacă pentru copii, filigorii, dușuri cu apă rece și caldă, terase, două parcări supravegheate cu camere video. În stațiune există peste 500 de locuri de cazare în hoteluri, pensiuni și camping", se arată pe site-ul oficial al stațiunii.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA