Tribuna
VIDEO. Cum se face ridicarea mașinilor în Sibiu: două automobile în 20 de minute
Sorana MAIER
6191 vizualizari
VIDEO. Cum se face ridicarea mașinilor în Sibiu: două automobile în 20 de minute
© Razvan NEGRU

Utilajul pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Sibiu intervine în permanență de la 1 aprilie, de când activitatea s-a reluat la Sibiu, iar zilele acestea au ridicat două autovehicule, din același loc, într-un interval de 20 de minute.

Una dintre mașini, înmatriculată în Sibiu, a fost ridicată de pe Bulevardul Victoriei, din fața Facultății de Litere, de pe zona hașurată. Utilajul a luat mașina, a transportat-o la depozit, iar în câteva minute, același utilaj a revenit și a ridicat și mașina înmatriculată în Arad, care și ea se afla parcată la câțiva metri distanță, tot pe zona hașurată.

Activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar este organizată de Poliția Locală Sibiu.
Taxa pentru ridicare este de 350 lei, taxa pentru transport este de 100 lei, iar taxa pentru depozitare este de 150 lei/zi. Taxa de depozitare se plătește începând cu ora 0 a zilei următoare celei în care a fost depozitată. Autovehiculele ridicate vor fi depozitate în curtea fostei autobaze Tursib de pe strada Arieșului și pot fi revendicate în program non-stop, casieria fiind deschisă.


comentarii
3 comentarii

greu de inteles de ce tot reveniti pe tema asta...e f f bine ca le ridica masinile!!! sa parcheze regulamentar...chiar daca asta inseamna sa mearga pe jos 20-50 m!!!
un sibian
25.05.2017 13:32
Nu inteleg de ce in zona respectiva oprirea si stationarea sunt interzise pentru ca nu ,,obstructioneaza,, vizibilitatea celor care circula pe B-dul Victoriei sau str. Banatului, iar in cazul manifestarilor de la Cercul Militar se posteaza un agent de politie in zona si interzice stationarea. De ce mai ,,mancam,, trei locuri de parcare, si asa insuficiente in Sibiu?
o soferita
25.05.2017 17:02
Aleea dintre Casa Armatei si Facultatea de Inginerie este o mizerie in zona respectiva. Desfundata si plina de masini parcate neregulamentar...In zona centrala. Rusine......
Mihai
25.05.2017 22:16
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia