Tribuna
PNL
VIDEO. Complex de terenuri de sport lângă Piața Obor. Terenuri de fotbal, tenis, baschet și volei pe 2,3 hectare
VIDEO. Complex de terenuri de sport lângă Piața Obor. Terenuri de fotbal, tenis, baschet și volei pe 2,3 hectare
© Primăria Sibiu

Primăria Sibiu a demarat proiectul de creare a unui complex de terenuri de sport, în zona Pieței Obor, lângă noul skatepark, unde administrația locală intenționează să extindă zona destinată sportului cu noi terenuri de fotbal, handbal, volei sau baschet.

Primarul Astrid Fodor a fost prezentă în teren alături de colegi din Primărie și Consiliul Local Sibiu, pentru a studia la fața locului suprafața de 23.000 mp de teren care va fi amenajată.

“Proiectul este demarat, studiul de fezabilitate fiind aproape de finalizare. Prin acest studiu se propune crearea unui teren de fotbal cu gazon natural pentru antrenamente și terenuri sintetice pentru baschet, volei, handbal, minifotbal, tenis, tenis cu piciorul și mese de ping-pong. Vom vedea concluziile studiului realizat de specialiști și vom contracta elaborarea proiectului tehnic, iar după aprobarea de către Consiliul Local, vom executa lucrările propriu-zise. Studiul de fezabilitate ne va da și o valoare estimativă a investiției”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Cu această ocazie primarul Astrid Fodor a vizitat și noul skatepark de lângă Piața Obor. 

“Am vrut să mă conving că este folosit intensiv și apreciat de tineri. Am discutat cu cei prezenți la fața locului și mi-au confirmat că sunt încântați de acest skatepark, unde, spre deosebire de alte skateparkuri din țară, accesul este gratuit, că instalațiile sunt moderne, nu le pun probleme și se bucură mult de ele. De altfel nici nu mă așteptam să fie probleme, dat fiind faptul că firma care a amenajat acest parc are experiență în domeniu, colaborând cu firma American Ramp Company, cel mai mare producător de rampe pentru skateboard din lume, care furnizează inclusiv consultanță pentru amenajările din beton. Firma respectivă a mai realizat proiecte de acest tip în alte șase orașe din țară, inclusiv amenajarea bine-cunoscutului Arsenal Park. Dar asta nu înseamnă că nu îi vom mai adăuga și alte dotări, iar din discuțiile purtate cu skaterii am aflat că un foam pit le-ar fi de folos pentru antrenamente. În scurt timp vom adăuga și această dotare. Tot cu tinerii am stabilit că Primăria Sibiu va organiza un concurs cu premii pentru cei care vin cu regularitate în parc și în acest sens se lucrează deja la un regulament pe care îl vom supune aprobării Consiliului Local”, a mai spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

© Primăria Sibiu
© Primăria Sibiu
© Primăria Sibiu


comentarii
3 comentarii

Doar un teren de Baschet hmbal?
Se pare Sibiul are echipa de fotbal in champions league iar basket si handbal nu face nimeni in SB.
Copiii care vor sa prctice Basket sau Handbal sunt clar dezavantajati. De ce? Avem sali de sportri pt ei:)
Mister
16.09.2020 12:10
Campanie electorala
Eu
16.09.2020 17:25
Miroase a campanie electorală!!! Dar dacă totuşi vreţi un proiect pentru o zonă sportivă, de ce nu aţi gândit un stadion modern, cu parcare subterană şi supraterană etajată, cu minim 30.000 de locuri în tribune şi tot complexul sportiv cu care vă lăudaţi. Că sunt acolo mai mult de 18 ha de teren. Totul fiind foarte aproape de autostradă.
BON
19.09.2020 13:04
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia