Tribuna
PNL
VIDEO / Cercul Militar a răsunat de colinde tradiționale românești
VIDEO / Cercul Militar a răsunat de colinde tradiționale românești
Organizația Tinerilor din Sibiu a organizat, marți, un concert de colinde tradiționale românești din toate regiunile țării.

 

Sibienii s-au putut bucura de concertul de colinde tradiționale românești "Sculați gazde, n-adormiți!”, organizat de OTS (Organizația Tinerilor din Sibiu). Evenimentul a avut loc în data de 3 decembrie, de la ora 18, la Cercul Militar, având ca invitați speciali Ceata de Pițărăi (Corul de copii Dia.Logos), Sebastian Stan, Vasile Chira și Dumitru Prudean.

Organizația Tinerilor din Sibiu este formată dintr-un grup de 70 de tineri cu personalități diferite, atât elevi, cât și de studenți.

Datorită entuziasmului lor puternic au început să organizeze activități de voluntariat, concerte la cămine pentru vârstnici și orfelinate, conferințe, seri culturale și drumeții.

"Facem toate aceste activități nu pentru că nu avem ce face cu timpul nostru liber. Am decis să organizăm toate aceste activități pentru că am vrut să avem o ocupație. Însă prin intermediul acestora, am reușit să ne activăm potențialul și să ne volorificăm. Facem toate acestea pentru a ne exprima bucuria care ne cuprinde în această perioadă. De aceea, noi o cununăm prin concertul de colinde pe care îl desfășurăm”, a spus declarat Alexandra, reprezentant al Organizației Tinerilor din Sibiu

Casa Armatei a răsunat de colinde din toate regiunile țării, marți, fiind învăluită într-o armonie de sărbătoare, bucurându-i pe toți cei care au luat parte la eveniment.

"Concertul nostru nu este doar o simplă interpretare de colinde, ci vrem să aducem în fața tuturor tradiția satului românesc. Am cules colinde din toate regiunile țării și am format o Românie Dodoloață”, a mai adăugat Alexandra.

 

Maria Antonia OANA

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia