Tribuna
VIDEO: Bucurie la sediile PNL și PSD din Sibiu
VIDEO: Bucurie la sediile PNL și PSD din Sibiu

Rezultatele prezentate la Exit Poll au adus bucurie în sediile din Sibiu ale PNL și PSD. Membrii PNL, între care și deputații Nicolae Neagu și Constantin Șovăială, dar și senatorul Mircea Cazan au primit cu entuziasm estimările Exit Poll de la ora 21.00.

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat, la ieșirea de la urne, că „românii au ales ROMÂNIA NORMALĂ”.

„Astăzi am trăit o zi istorică pentru democraţia românească! Milioane de români au spus cu subiect şi predicat că preşedintele Klaus Iohannis este cel care a demonstrat că le reprezintă cel mai bine interesele, atât în plan intern, cât şi internaţional. A fost ziua în care românii au votat masiv pentru ca ţara lor să fie condusă de oameni cinstiţi, bine pregătiţi profesional şi responsabili pentru soarta ţării. Alături de Klaus Iohannis, Guvernul PNL va reuşi să redea oamenilor încrederea şi speranţa că ţara lor se îndreaptă în direcţia corectă. Mulţumim tuturor românilor care ne-au acordat încrederea şi îi asigurăm că ne vom strădui să le împlinim toate aşteptările”, a spus Turcan.

Cu bucurie au primit rezultatele Exit Poll și social-democrații. Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, le-a mulțumit celor care au votat pentru Viorica Dăncilă, dar și pentru ceilalți candidați. Acesta a ținut să precizeze că votul pentru Diaspora a fost organizat de Guvernul PSD.

„A fost o campanie extrem de grea, ne-am luptat cu un sistem întreg. Candidatul nostru a fost târât în foarte multe scandaluri create artificial, a fost târât în noroi, dar cu toate acestea a rezistat. Viorica Dăncilă este un om puternic care a demonstrat că și în calitate de prim-ministru poate să conducă un Guvern și să facă performanță. Le mulțumesc tuturor românilor care au mers la vot, fie că au votat cu candidatul nostru, fie cu candidatul unui alt partid, dar trebuie să le spunem sibienilor și românilor că votul  din Diaspora, care s-a desfășurat perfect și nu au mai fost probleme ca oamenii să nu poată vota, a fost asigurat de Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă, care  printr-o ordonanță de Guvern și apoi în Parlament a extins votul românilor din Diaspora la 3 zile și, mai mult decât atât, le-a dat românilor posibilitatea de a vota prin corespondență”, a spus Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, fost ministru al Turismului în Guvernul Viorica Dăncilă.


comentarii
1 comentarii

Sa va vedem mai departe1 cu cat cadeti de mai sus , cu atat cadeti mai rau! E o lege a naturii!
10.11.2019 22:44
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia