Tribuna
VIDEO.Bogdan Trif: "Românii trebuie să beneficieze de același standard de calitate ca și ceilalți cetățeni europeni, pentru produsele vândute în țările UE!”
ADVERTORIAL
1471 vizualizari
VIDEO.Bogdan Trif:

„Am fost desemnat, de Partidul Social Democrat, să susțin, de la tribuna Parlamentului, dreptul românilor de a nu mai fi considerați cetățeni de mâna a doua ai Uniunii Europene.

Am susținut, în această săptămână, proiectul de lege care obligă și producătorii străini și comercianții să respecte și în România același standard de calitate pentru produsele vândute în țările UE. În cazul în care calitatea produsului destinat pieței din România este mai slabă decât a celui similar din alte țări UE, consumatorul român are dreptul de a fi informat asupra acestui lucru.

Proiectul de lege prevede sancțiuni drastice, inclusiv penale, pentru cei care practică dublul standard, în detrimentul cetățenilor români.

Am convingerea că toți sibienii au constatat, din experiența proprie, că dulciurile, băuturile răcoritoare au alt gust, produsele cosmetice, țigările, detergenții etc. au o calitate superioară în Germania, de exemplu, față de aceleași produse cumpărate din România.

Bineînțeles că PNL și USR nu au susținut proiectul PSD și au votat împotriva punctului 6 al ordinii de zi, respectiv PL-x 460 – lege ordinară - privind sancţionarea dublului standard de calitate a produselor şi serviciilor pentru consumatori.

Raportul comun al Comisiei pentru industrii și Comisiei pentru agricultură, prezentat în plen, a fost de respingere, dat fiind faptul că reprezentanții PNL, USR și UDMR au votat împotrivă. Urma un vot împotrivă și în plen, anunțat de la tribuna Parlamentului, de liderii de grup ai coaliției PNL-USR-UDMR, însă liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a reușit să evite respingerea proiectului de lege. Profitând de faptul că mulți deputați ai coaliției nu erau prezenți în sala de plen și nici online, Alfred Simonis a cerut retrimiterea proiectului de lege la comisii, pentru două săptămâni. Propunerea noastră a trecut la doar câteva voturi, reușind să obținem, astfel, o mică victorie pentru români.

E bine să știe sibienii ce atitudine au parlamentarii PNL și USR atunci când iau decizii care le afectează viața! Românii trebuie să aibă drepturi egale cu cele ale tuturor cetățenilor europeni!”, spune deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

comentarii
9 comentarii

Altfel se pune problema, dle. Trif. România e vacă de muls. Trece de la unii la alții. UE controlează țara prin mulgători autohtoni. UE e interesată doar de lapte. PSD face parte din grupul mulgătorilor, alături de PNL, USR și UDMR. Când mulg unii, strigă ceilalți. În fond, nu sunteți mai buni ca ei. Opoziția aceasta de doi bani, prin articole jalnice în Tribuna, nu valorează nimic.
Un cititor
18.04.2021 12:56
De ce trebuie sa dai in PSD, cand PSD, a initiat si sustinut legea ?! Asa va invata pe voi postacii cand sunt in culpa PNL-USR sa ii bagati si pe psedisti in aceeasi galeata? Jenant!
@ Cititorul
18.04.2021 13:26
Bravo PSD pt proiectul de lege facut pentru romani! Huooo USR, PNL si UDMR pt faptul ca ati votat impotriva romanilor!
Forta PSD!
18.04.2021 13:30
Bine ca ii demascati pe penelisti! Sa vada lumea ce se intampla in parlament! Cum sa votezi impotriva oamenilor sa le dai voie strainilor sa ne otraveasca in continuare!
Sibian
18.04.2021 13:35
CUIE PNL!!! ..UE USR!!!
M... PNL
18.04.2021 15:36
PSD=PNL=USR aceeasi mizerie. Este adevarat. Totusi, ceea ce spune omul este corect. Aceasta ar trebui sa fie o pozitie normala in politica de stat. Culmea este ca tocmai ciuma rosie, PSD-ul de stanga, PSD-ul fostilor comunisti si-a gasit sa sustina o agenda politica nationala. Bravo lor.
Dar asta ce ne spune despre asa zisele partide "de dreapta" care sustin politici de stanga? Pentru cine mai are dubii, PNL-ul si USR-ul sunt partide neo-bolsevice, cu politici desprinse din anii '50.
NU sunt, nu am fost si nu voi fi niciodata PSD-ist. Sunt nationalist si sprijin orice demers favorabil pentru tara mea.
Marius
18.04.2021 20:59
Dupa ce ati distrus totul --acum cu jepul gol vreti sa fiti la egalitate cu cei destepti si bogati??? E si normal ca un parlit sa stea cu mana intinsa la cersit -- Culmea si ce a mai ramas BUN in Ro,dati strainilor bine inteles prin vinzatorii de tara -- Apoi sa sti stimabile -- cu vorbe nu rezidesti tara-- si mai ales cu vorbarie goala de care esti plin-- DEMAGOGULE --FELICITARI LA UN CITITOR--12,56-- ADEVARUL GOL
eu
18.04.2021 21:19
Datoria externa a Romaniei este de 125 miliarde de euro,adica 47,8% din Produsul Intern Brut.Cand se trece de 50% e groasa tare.Se fura la greu, iar tinerii au perspective reduse, asta e durerea.
JIM
19.04.2021 03:34
TRIFUS CORUPTUS
Jap
19.04.2021 12:21
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia