Tribuna
VIDEO: Accident pe trecerea de pietoni, evitat în ultima secundă. Șoferul intră pe contrasens să ocolească o femeie
VIDEO: Accident pe trecerea de pietoni, evitat în ultima secundă. Șoferul intră pe contrasens să ocolească o femeie

Un accident a fost evitat în ultima secundă la o trecere de pietoni de pe strada Lungă, din municipiul Sibiu. Un șofer care pare că circulă cu viteză a ocolit pe contrasens o femeie care traversează pe zebră.

Că șoferul circulă sau nu cu viteză este o chestiune pe care nu o putem certifica, neavând instrument de măsurare a vitezei. Însă despre modul în care traversează pietonul, mulți conducători auto își pot da cu părerea: fără să se uite nici măcar o secundă în jur, femeia traversează strada având gluga trasă, astfel încât vizibilitatea era aproape zero.

În ultima vreme, tot mai multe accidente au avut loc pe trecerile de pietoni, din cauza faptului că aceștia nu se asigură când traversează. Polițiștii atrag de fiecare dată atenția că, mai ales pe vreme rece, cu carosabil acoperit de zăpadă și polei, mașina nu poate opri imediat, iar accidente cu victime se pot produce într-o fracțiune de secundă de neatenție.






comentarii
6 comentarii

Incredibil....pietonul nu are nici o reactie. Era sa fie lovit si nici o treaba. Clar soferul e devina, dar tu ca pieton nici macar sa te uti in stanga si sa sa-ti pazesti pielea. Iti pui castile-n urechi, gluga pe cap si cu Dumnezeu inainte, ca e plin cimitirul de oameni cu DREPTATEA IN MANA.
Stefan
21.01.2019 20:07
Traverseaza precum vacile ...
22.01.2019 08:29
Doamna are gluga cu geamuri laterale...
Stiu
22.01.2019 08:33
The driver should be found and arrested - standard of drivers here in Romania is very low.
Klaus
22.01.2019 10:26
la acel sofer trebuie luat permisul pe viata.
abc
22.01.2019 12:08
ceea ce nu vor sau nu sunt in stare unii pietoni sa priceapa este ca un sofer care chiar daca e gasit vinovat de ucidere din culpa nu va sta in niciun caz mai mult de 5 ani la puscarie. In schimb pietonul care nu are nici cea mai mica intentie de a se asigura cand trece strada poate ramane infirm pe viata, in cazul in care nu decedeaza. Deci unde e avantajul sa crezi ca poti trece strada oricum si oricand ?
de ce
22.01.2019 22:35
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA