Tribuna
Fabrica Sevis
VIDEO: 120 de mașini verificate în 4 ore pe Autostrada A1. Au fost constatate 105 abateri
Laura BUCIU
1152 vizualizari
VIDEO: 120 de mașini verificate în 4 ore pe Autostrada A1. Au fost constatate 105 abateri

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, împreună cu reprezentanți din cadrul DSV, ISCTR și RAR Sibiu au desfășurat, marți, între orele 9.30 – 13.30, acțiuni punctuale la kilometrului 260 al Autostrăzii A1, în zona localității Cristian, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră.

Au fost verificate 120 de autovehicule, fiind constatate 105 abateri de la normele rutiere. Valoarea sancțiunilor se ridică la suma de 47.000 de lei.

Cele mai multe sancțiuni, respectiv 45, au vizat nerespectarea regimului de viteză, în cazul a patru șoferi fiind aplicată și măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, 26 de conducători auto au fost sancționați pentru defecțiunile tehnice constatate la autovehicule, nouă certificate de înmatriculare fiind retrase.

Au mai fost aplicate o sancțiune pentru neportul centurii de siguranță, una pentru ITP expirat și alte 32 de sancțiuni pentru alte abateri (lipsă documente, utilizarea nejustificată a benzii 2 etc.).

Acțiunile polițiștilor rutieri continuă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia