Tribuna
SEVIS
VIDEO | Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Procedura este simplă, nu doare, iar vaccinul este sigur și eficient”
Sorana MAIER
1173 vizualizari
VIDEO | Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Procedura este simplă, nu doare, iar vaccinul este sigur și eficient”
© presidency.ro

Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a vaccinat anti-COVID, vineri, la ora 10.00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

„M-am vaccinat astăzi împotriva COVID-19. Procedura este simplă, nu doare, iar vaccinul este sigur și eficient. Recomand tuturor vaccinarea, care, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a declarat președintele Klaus Iohannis la ieșirea din unitatea medicală.

Imediat după apariția imaginilor din momentul vaccinării, fotografiile cu președintele au devenit virale în mediile de socializare, generând o serie de glume referitoare la condiția fizică a șefului Statului și la mușchii lui.

Redăm o parte din glumele apărute pe facebook:

Marian Godină: „Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forță și cineva o și folosește”, a scris.

Claudiu Pândaru: „Brand de țară”.

„Ambasada Suediei:

-Ce faci Klaus?

-Biceps, tu? ”

„V-a arătat Terminator brandu’ și ați leșinat toți.”

„Daca era smecher isi scotea de tot tricoul”.

„Eu o să fac doar testul PCR de covid, că nu trebuie să mi dau jos cămașa”.

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat și el împotriva COVID-19, sâmbătă la prânz, la Spitalul Militar "Dr. Carol Davila", unde a mers îmbrăcat cu un tricou alb cu mesajul "# Împreună învingem pandemia".

"Nu am simțit nimic, asta îi spuneam doamnei asistente, că nu mi-am dat seama când a făcut vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez, am făcut-o atât pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu și pentru a da un semnal de încredere pentru toți românii. Orice este nevoie să vină din partea mea pentru a convinge cât mai multi români să se vaccineze, voi face”, a spus Cîțu, după vaccinare.

 

 

 

© presidency.ro
© presidency.ro


comentarii
10 comentarii

Pe mine nu ma intereseaza aceasta stire, deoarece nu l-am votat.
gogu
15.01.2021 13:23
Sa se vaccineze sasalaii ca noi romanii ortodoxi cu dragoste de neam nu ne vaccinam ca suntem poporul ales!
Tabita Lotrean
15.01.2021 14:09
Rămâne de văzut cât de sigur și eficient este. Un vaccin se elaborează între doi și șapte ani, în mod normal. După șapte ani putem spune asta, că e sigur și eficient. Numai că acesta are o mulțime de efecte adverse posibile, menționate chiar de producător. Deocamdată, vaccinul e în testare, în 2023 va fi avizat definitiv. Prof. Luc Montagner, laureat al premiului Nobel pentru medicină, e destul de rezervat. Și nu e singurul. Efectele adverse pot apărea după șase luni cel puțin, nu imediat. Să sperăm că nu va fi așa...
Hipo Crat
15.01.2021 14:36
Acum ca s-a vaccinat, dlui presedinte nu-i ramane decat sa plateasca taxa de salubritate de 430 de lei pentru cele cinci case.
15.01.2021 15:04
s-o vaccinat
da fara AC in siringa
ati muscat din nou la propaganda istetului sas HAUSKLAUS
15.01.2021 16:38
Nu doare....pai de Romania nici-o data nu te-a durut,asa ca......
gogu
16.01.2021 12:20
il ia gura pe dinainte. in calitate de ce zice ca e sigur si eficient? in calitate de prof de fizica? frate, spune ca expertii nu stiu care zic chestia asta, nu iti pune cuvantul tau de presedinte in joc.
16.01.2021 15:52
si nici expertii nu stiu care nu se arunca sa zica ca e cale de iesire din pandemie. pt ca nu prea e clar de ce e in stare vaccinul. daca te imunizeaza, daca opreste transmiterea, daca reduce gravitatea simptomelor (?! - in cazul aata nici cuvantul imunizare nu mai e potrivit, poate ameliorare). saracul vaccin a luat in mintea fiecaruia care vrea sa-l faca forma leacului pt ce isi doreste fiecare sa fie protejat. de exemplu iohannis isi doreste sa fie iesire din pandemie, fara vreo dovada. l-om lua si om mai vedea :)
16.01.2021 15:58
Asa au crezut si cei 29 de norvegieni care au murit după vaccin...ca e sigur.
John doe
17.01.2021 02:10
In ce forma buna e dl. presedinte! Mai are nevoie de niste masti faciale ca are tenul cam gras.
17.01.2021 19:06
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia