Tribuna
PNL
VIDEO | Lacul lui Binder, deschis în zona promenadei, din octombrie. Sporturi nautice și plajă, în sezonul 2021
Sorana MAIER
6386 vizualizari
VIDEO | Lacul lui Binder, deschis în zona promenadei, din octombrie. Sporturi nautice și plajă, în sezonul 2021

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a fost prezentă în zona Lacului lui Binder, alături de viceprimarul Corina Bokor, administratorul public Ioana Leca, directorul tehnic Ciprian Rațiu și directorul Serviciului Baze Sportive, Dorian Dăncăneț pentru a evalua stadiul lucrărilor la acest obiectiv.

“Lucrările de infrastructură au avansat, fiind finalizate în proporție de 80%. Zona a prins contur și arată bine și, astfel, am luat decizia de a deschide în această primă fază doar zona de promenadă pentru ca sibienii să se poată bucura de ea. Mai sunt mici lucrări de realizat pentru a deschide aleile de promenadă în luna octombrie. Restul lucrărilor și instalarea dotărilor va fi realizată la timp pentru deschiderea sezonului cald 2021, când se pot practica sporturile nautice și se poate utiliza zona de plajă”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Până în prezent au fost finalizate igienizarea Lacului și a malurilor, amenajarea plajei, pavilionul multifuncțional, urmând să fie dotat, aleile de promenadă și iluminatul public în zonă, cu bănci și coșuri de gunoi, spațiile de parcare, punctul de prim ajutor și modernizarea străzilor pe care se va face accesul spre Lac: str. Lacul lui Binder, str. Zidarilor și str. Tractorului.   

Pașii următori sunt instalarea unor podețe care să conecteze aleile de promenadă, achiziția dotărilor pentru plajă, instalația pentru sporturi nautice și echipamente și locul de joacă. Acestea vor fi asigurate printr-o procedură de achiziție separată

Spațiile verzi din întreaga zonă vor fi amenajate la finalul lucrărilor. 

 


comentarii
8 comentarii

Inainte cu o saptamana de alegeri incepe sa curga lapte si miere pe meleagurile sibiene. Dar cate un pulover de lana pt. la iarna nu ne oferiti, dna primar?
4 ani ce-ati facut? Acum aveti cele mai tari proiecte ca se apropie votul?
Mai vreti o tura?
21.09.2020 16:02
sa dati jos gardul ala de puscarie...nu prea iti vine sa te plimbi prin interiorul lui. nu cred ca e foarte atragator un parc delimitat de imprejurimi ca un lagar.
21.09.2020 16:37
Zic unii că următoarea ediție Astra Film se va desfășura într-un decor inedit: pe fundul lacului Binder.
Un cititor
21.09.2020 20:56
Disperata rau Tante Fodor .zilnic incearca sa amageasca sibienii cu minciuni electorale....numai poze si filmari dar de finalizat nimic...vai de El sibiu....
Haha
22.09.2020 06:21
Bibu la Primarie !
Oanta
22.09.2020 08:42
Eu chiar nu inteleg cat tupeu poate sa aiba aceasta femeie.....du-te si vezi de treaba ta...ai 70 de ani, pe bune . Nu te mai voteam, nu ai facut nimic, femeie !
Marius M
22.09.2020 08:43
La inceputul anilor 1960 eu am mai pescuit la lacul lui Binder ............
... ce s-a aruncar atuncea cu camioanele ZILNIC acolo in apa a ucis pestii, broastele, .... !!
Prin 1967-68 lacul era MORT, nimeni nu ar fii bagat nici un deget de picior in lac ;-)
A analizat cineva ACUMA apa aia din lac ??
DISTRACTIE PLACUTA LA SCALDAT :-)
fostSibian
22.09.2020 11:54
Oare cei ce comenteaza atat despre oras sant sibieni??? Sau vinituri vopsite (olteni, moldoveni si alti) in asa zisi ardeleni-sibieni..
Sibian bastinas
22.09.2020 14:35
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia