Tribuna
Victor Ponta: Transgaz şi Romgaz rămân clar la Mediaş
Vasile ANTIPA
2373 vizualizari

Aflat miercuri în vizită la Transgaz Mediaş pentru a participa la manifestarea care a marcat cei 100 de ani si societăţii de transport gaze naturale, premierul Victor Ponta a vorbit foarte clar despre zvonurile privind mutarea celor două companii din oraş. Ponta a spus că este clar faptul că atât Rom­gaz, cât şi Transgaz vor rămâne în municipiul de pe Târnava Mare. "Romgaz şi Transgaz func­ţionează în acest moment, au avut listări de succes la Bursă, acţionează ca două companii moderne care investesc, au pro­fit, rămân clar în Mediaş. Chestia asta politică cu "îi luăm din Mediaş şi îi ducem nu ştiu unde" putea crea o stare de instabilitate. Când vorbesc ca şef al Guver­nului am nevoie ca Romgaz şi Transgaz să pună umărul la ceea ce este Strategia Naţională de Asigurare a Independenţei Energetice şi de sprijin în special pentru Republica Moldova, dar şi de interconectare cu toţi ceilalţi vecini ai noştri şi de realizare a acestei independenţe energetice fără de care Româ­niei îi va fi foarte greu să se dezvolte sustenabil pe termen mediu şi lung", a spus Victor Ponta.comentarii
6 comentarii

Cine oare mai crede balivernele lui Ponta?
.... Cei a vostru e pus de-o parte...
Marcela
24.10.2014 07:19
Marcela esti cumva baba din fata blocului meu care acum o saptamana statea pe o banca la 20 si ceva de grade (toamna splendida) si se plangea ce frig va fi la iarna...De ce daca ar fi dat aceste asigurari prietenii tai:Base, Raluca Turcan sau Iohannis ai fi fost mai linistita???
gazist
24.10.2014 07:58
Cata dreptate ai "gazist"unii sunt chiar batuti in cap, iar din cauza astora suferim cu totii.O sa-si mai bata joc de noi basistii inca 10 ani.Ponta sau Tariceanu = cei mai buni in functia de presedinte.
Mirela
24.10.2014 11:22
Oare de ce unora le place sa contabilizeze doar greselile PSD-ului, iar ale celor de "dreapta" sa le uitarii? Daca vreti le trec eu in revista.
Florin
24.10.2014 13:28
Da @"gazist" daca eu primeam aceste asigurari de la Iohannis as fi fost linistit.
Pe restul- (inclusiv cei enumerati de tine) ii consider niste derbedei politici.
Am inca, dreptul la libera opinie, sau...!?
oliver
24.10.2014 13:56
trebuie sa iesim la vot, dar nu pe Ponta sa-l votam pentru ca o sa fie vai de noi, nu stiu cum ii mai rabda D-zeu.
claudia
24.10.2014 16:02
Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica