Continental
Tribuna
Victimele zăpezii! Arbori doborâți de ninsoare
Victimele zăpezii! Arbori doborâți de ninsoare

Dacă pe şosele iarna a făcut, din nou, ravagii, deszăpezirea fiind iarăşi o glumă proastă, iată că victimele zăpezii căzute luni noaptea n-au fost doar oameni, nervi, maşini, tendoane ori articulaţii. Ci şi arbori doborâţi la pământ de greutatea mult prea mare a zăpezii cum s-a întâmplat pe strada Dobrogei  din Sibiu.
Răbufnirea iernii  şi-a lăsat urmele şi în parcul Sub Arini unde a "vandalizat" - că tot e la modă! - ce arbori mai şubreziţi de vreme i-au ieşit în cale. Codul galben anunţat de meteorologi nu are "veşti prea grozave" aşa cum aud o ştiristă opinând îngrijorată ca o indignare, însă prefer să cred că vremea e absolut normală pentru miezul lui februarie. Şi că, de când se ştie ea, a mai făcut şi năzbâtii. 

În cursul după-amiezii de marți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit în mai multe locuri din Sibiu și din județ pentru a îndepărta copaci căzuți pe șosele sau care ridicau să cadă peste trecători.

Un echipaj de pompieri a intervenit pentru îndepărtarea crengilor unui copac, în pericol de cădere pe carosabil pe strada Rahovei din Sibiu, iar pe strada Dobrogei pentru degajarea unui copac prăbușit pe carosabil.

În localitatea Zlagna, echipajul de pompieri a intervenit pentru îndepărtarea a doi copaci prăbușiți pe carosabil.

Tot în cursul după-amiezii de marți, echipalul de pompieri din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DJ 105 F Avrig - Poiana Neamțului, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

FOTO: RĂZVAN NEGRU

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia