Tribuna
Comunicat de presa
Viceprimarul Răzvan Pop aleargă la Maraton: ”Pentru Spitalul de Pediatrie din Sibiu, de echipa căruia m-am atașat iremediabil”
Sorana MAIER
2742 vizualizari
Viceprimarul Răzvan Pop aleargă la Maraton: ”Pentru Spitalul de Pediatrie din Sibiu, de echipa căruia m-am atașat iremediabil”

Viceprimarul Sibiului, Răzvan Pop, va alerga sâmbătă la Maratonul 2017 pentru a susține proiectul destinat Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

  • Cu riscul unor hohote iscate printre prieteni, cauza este mai importantă decât modul, de aceea am decis a alerga sâmbătă pentru Spitalul de Pediatrie din Sibiu, de echipa căruia m-am atașat iremediabil. Așadar ne vedem sâmbătă în pas alert pe străzile Sibiului. Promit că rezist mai mult de 100 de metri.”, a scris Răzvan Pop pe facebook.

Fundația Polisano a inițiat în anul 2017 proiectul “Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor - Luther”, prin care își propune achiziționarea și instalarea unui dispozitiv de sterilizare a apei la Spitalul de Pediatrie Sibiu (Luther), pentru reducerea riscurilor legate de propagarea maladiilor infecțioase care ar putea fi vehiculate prin apă. Reușita proiectului va contribui în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a micilor pacienți, care sunt internați în spital cu patologii deja existente. 

  • Mă simt onorată că viceprimarul Sibiului aleargă pentru proiectul nostru. Mai ales că știu că este solicitat din toate părțile, pentru multe alte proiecte frumoase. Răzvan s-a implicat și în organizarea Zilei Porților Deschise la Spitalul de Pediatrie Sibiu și a fost prezent acolo dis-de-dimineață. Iar a doua zi, a participat la Concertul Caritabil #Domino pentru proiectul nostru. Sper să fii alături de noi la cât mai multe acțiuni, Răzvan!”, a scris și Cătălina Costache, directorul Fundației Polisano.
comentarii
3 comentarii

Incearca sa se scoata dupa gafa cu instigarea la
cibi
24.05.2017 14:32
Ce castiga , cu ce se aleg aceste spitale daca alearga aceste persoane ? Mi se pare mai mult pierderi decat castig pentru aceste institutii ... aceste curse nu sunt facute pe gratis. ..cineva castiga din aceste proiecte. ..nimeni nu face nimic pe gratis pentru cei in lipsuri si suferinta ! ar fi de preferat sa faca munca voluntara in cadrul spitalelor....
Mesterul Manole
25.05.2017 00:36
aveti grije cei de la primarie sa nu faca Razvanel vreun infarct ceva la maraton ca ramineti fara vice :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ahahahahahah
dupa cum il stiu din campanie singurul lui maraton in viata cred ca a fost fuga de raspundere :))))))
Bondica din gara mica
25.05.2017 14:11
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia