Tribuna
Viceprimarul Avrigului a demisionat din funcţie
Dan FRÂNCU
7278 vizualizari
Viceprimarul Avrigului a demisionat din funcţie

De câteva zile, fotoliul de viceprimar al oraşului Avrig este vacant. Ramona Dorina Girodi, cea care a ocupat acestă funcţie în administraţia locală a oraşului Avrig de mai bine de trei ani, a demisionat din funcţie, decizia sa fiind înregistrată la registratura Primăriei Avrig în data de 14 noiembrie.

Ramona Dorina Girodi a fost aleasă viceprimar al oraşului Avrig după ce, la alegerile locale din luna iunie a anului 2016, a câştigat cel de-al treilea mandat consecutiv de consilier local, candidând pe lista propusă de Forumul Democrat al Germanilor din România.

Contactată de reprezentantul ziarului Tribuna, Ramona Dorina Girodi a menţionat că la baza deciziei sale sunt doar motive ce ţin de viaţa personală.

„Vreau să mulţumesc, şi pe această cale, pentru onoranta încredere de care am avut parte şi colaborarea de mai bine de trei ani, cu toţi colegii, alături de care am format o adevărată echipă”, ne-a declarat fostul viceprimar al Avrigului.

Membrii Consiliului Local Avrig vor lua act de demisia viceprimarului şi implicit de încetarea calităţii de consilier a acestuia, cu prilejul următoarei şedinţe ordinare.

comentarii
1 comentarii

Ce zambet tamp are!
Mari
03.12.2019 13:06
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia