Tribuna
PUBLICITATE
Vedetele muzicii româneşti preferă vara aceasta hotelul sibian Coral, din Mamaia
Vedetele muzicii româneşti preferă vara aceasta hotelul sibian Coral, din Mamaia
Loredana Groza, Voltaj, Mihai Mărgineanu, VAMA, Ştefan Bănică jr., Mandinga sunt vedetele muzicii româneşti, oaspeţi de seamă ai Hotelului sibian Coral din staţiunea Mamaia. Redeschis publicului din această vară, Hotelul Coral din Mamaia se pregăteşte să îi primească în zilele următoare pe cei de la IRIS, Platform 6, JUKEBOX şi pe Horia Brenciu.
Hotelul Coral din Mamaia este recomandat clienţilor săi de Agenţia de Turism Atlassib Tour din Sibiu, situată în incinta Hotelului Ramada, pe Strada Emil Cioran nr.2. Toţi cei care doresc să aibă o vacanţă reuşită la Marea Neagră, cazându-se în Hotelul Coral din Mamaia, pot merge direct la Agenţia Atlassib Tour sau pot suna la numerele: 0269.212.466, 0747. 045.341. Detalii despre oferta Agenţiei se pot obţine şi pe e-mail, la adresa: office@atlassibtour.ro. "Ne bucurăm să oferim an de an clienţilor noştri o ofertă deosebit de variată, la preţuri foarte bune. Avem mii de oferte din ţară şi străinătate şi în această vară. Unul din hotelurile care reuşesc în acest an să se remarce este Hotelul Coral din Mamaia, care a primit calificative foarte bune din partea unor nume cunoscute ale muzicii noastre. Putem asigura şi transportul clienţilor noştri, grupuri de turişti, spre destinaţii din ţară şi străinătate, cu autocare închiriate de la cel mai mare trans­portator de persoane din România, firma Atlassib”, a declarat, ieri, Anca Seuşan, manager Turism al  Agenţiei Atlassib Tour.

Cea mai fină plajă din Mamaia

Accesul la Hotelul Coral din Mamaia se poate face foarte uşor. Există un indicator cu numele hotelului, chiar pe marginea şoselei, la capătul liniei de autobuze şi microbuze care transportă turiştii. La Hotelul Coral se poate ajunge şi cu singurele autobuze supraetajate, descoperite, din România, care fac turul turistic în Mamaia. Situat în imediata apropiere a drumului care leagă Mamaia de Năvodari, hotelul sibian se află la doar câţiva paşi de cea mai fină şi largă plajă din Mamaia, cea din nordul staţiunii. Plaja din vecinătatea hotelului satisface toate preferinţele. Astfel, cei care doresc să se distreze au la dispoziţie unul din cele mai apreciate cluburi pe Litoralul românesc, dotat cu piscină, ring de dans şi DJ-ul care mixează la platane dintr-o corabie, totul pe nisipul fierbinte. Pentru cei care doresc să îşi petreacă zilele însorite de la mare la umbra unui baldachin sau a umbrelelor şezlon­gurilor şi a teraselor, plaja de lângă Hotelul Coral le oferă atât spaţii special amenajate pentru copii, zone de şezlonguri, cât şi locuri unde se poate sta la soare doar pe prosop, teren de fotbal şi teren de volei pe plajă.

Oferte pentru toate gusturile

Plaja de lângă Hotelul Coral este supravegheată toată ziua de salvamari. De pe nisipul fin, recunoscut al plajei din zona hotelului, clienţii se pot răcori în apa Mării Negre, în această parte a staţiunii Mamaia, nefiind probleme cu algele, iar apa mării nu este adâncă imediat lângă mal. Fie că preferaţi să plutiţi pe apă cu propria saltea sau alegeţi să faceţi o plimbare cu barca, şalupa sau banana pneumatică, oferta de servicii cuprinde şi o cursă pe mare cu skijet. Cei care preferă cursele pe uscat pot alege din apropierea Hotelului Coral, biciclete, karturi şi cel mai modern mijloc de transport pe două roţi – Segway.
Toţi cei care vor sta în Hotelul Coral din Mamaia vor beneficia de parcare păzită, supravegheată cu camere video, gratuit, chiar în faţa hotelului.
Ca spaţii de cazare, există 9 camere cu pat matrimonial, 11 garsoniere cu pat matrimonial în dormitor şi o canapea extensibilă în living vă aşteaptă, oferindu-vă intimitatea unui hotel curat, deschis tot timpul anului. Camerele sunt situate la parter şi două nivele, prevăzute cu balcoane, iar geamurile au plasă de protecţie împotriva insectelor. În toate camerele există instalaţie de aer condiţionat, TV cu cablu, uscătoare de păr, telefoane mobile funcţionale în reţeaua Orange, acces Internet prin conectarea la reţeaua hotelului. Cine nu are laptopul cu el în vacanţă la mare, poate sta conectat la Internet, cu ajutorul unui calculator pus la dispoziţia clienţilor, non-stop, în holul hotelului. Recepţia hotelului este deschisă permanent. La parterul hotelului se află un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri, unde clienţii pot comanda meniuri diversificate. Preţurile la diferitele feluri de mâncare gătită variază între 5 lei şi 33,5 lei, cel mai scump meniu fiind cel care are la bază unul dintre cei mai căutaţi peşti din Marea Neagră: calcanul, renumit pentru carnea slabă şi gustoasă. Cine doreşte un meniu fix, tariful este de 20 de lei/zi/persoană – preţ comparabil cu cel practicat la terasele din Mamaia.
În interiorul Hotelului Coral din Mamaia, turiştii au posibilitatea de a-şi petrece timpul răcorindu-se la barul hotelului sau la o partidă de biliard sau tenis de masă. Foarte uşor de găsit, Hotelul Coral din Mamaia este unul din puţinele hoteluri din staţiune care abundă în verdeaţă, spaţiul verde care îl înconjoară fiind plin de flori, plante ornamentale şi brazi.
Tarife
Oferta de business cuprinde şi o sală polivalentă, cu capacitatea de 50 de locuri. Tariful negociabil practicat pentru închirierea sălii este de 400 lei/ zi, la care se adaugă TVA-ul. Acest tarif este valabil până la data de 31 august 2011. Contra sumei de 190 de lei/zi, oricine poate achiziţiona pachetul de servicii complete, care cuprinde cazarea, masa şi sala polivalentă.
 Toate tarifele Hotelului Coral din Mamaia sunt negociabile, în funcţie de numărul de persoane, numărul de înnoptări şi perioada aleasă. Copiii cazaţi cu adulţii beneficiază de gratuitate. În perioada 11 iulie – 31 august 2011, tariful de cazare pentru două persoane, pe zi, într-o cameră single este de 180 de lei. În aceeaşi perioadă, cazarea pentru două persoane, pe zi, într-o cameră dublă este de 225 de lei, iar într-o garsonieră cu living este de 275 de lei. Aceste tarife conţin TVA.
comentarii
7 comentarii

Articol platit? sau e hotelul lu Sefu cel mare si tre promovat :)
ds
14.07.2011 00:11
O noapte la hotel Coral
Va face dintii ca de cal!
Ilie de la Sculărie
14.07.2011 07:19
Cu 50 euro/zi ai de ales intre: hotelul cu aspect de autogara, sau 2 camere la o vila de 3-4 stele in Eforie Nord cu acces la bucatarie, gratar in curte, gradina, parcare, poate si o mica piscina si nu in ultimul rand intimitate! Cautati pe turistinfo.ro! CE ALEGETI?
siby
14.07.2011 08:40
Felicitari ! Ma bucur ca hotelul apartine unui Sibian si
cei din posturile cheie sunt profesionisti din Sibiu .
@ DS. e publicitate .......daca citesti atent si nu printre randuri , scrie chiar la inceputul articolului.
Monica
14.07.2011 09:03
primul articol al formei electronice a fituicii lu` tata mare e PUBLICITATE??? :))))))))))))
:)
14.07.2011 10:50
Cin' se crede armasar
Sa vina la hotel Coral
Si o s-o aiba ca de cal
Deci, adio ca un par!
ramada
14.07.2011 13:44
Se rasuceste Slavici in mormant de va vedea in ce hal ati adus ziarul lui.
sancho
14.07.2011 19:26
Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia