Continental
Tribuna
Vecinii asistentei ATI jignite pentru că îngrijește bolnavi cu noul coronavirus, cercetați pentru hărțuire
Laura BUCIU
5697 vizualizari
Vecinii asistentei ATI jignite pentru că îngrijește bolnavi cu noul coronavirus, cercetați pentru hărțuire
© Arhiva TRIBUNA

Vecinii asistentei ATI jignite de vecini pentru că are grijă de pacienți cu noul coronavirus sunt cercetați de polițiști, care au deschis un dosar penal pentru hărțuire.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, a declarat, luni, că polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în localitatea Loamneș, unde se certau mai mulți vecini, din cauză că o asistentă a venit să locuiască în apartamentul închiriat.

„Polițiștii au identificat mai multe persoane, vecini într-un bloc, nemulțumite de faptul că o femeie, cadru medical care își desfășoară activitatea într-o secție ATI, a ales, ca măsură de precauție, să locuiască separat de familie, într-un apartament din imobilul respectiv, apartament pe care femeia îl deține în chirie”, spune Welter.

Oamenii legii au discutat cu toți cei implicați și a fost aplanat conflictul. Cercetările continuă în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru hărțuire.

O asistentă de Terapie Intensivă, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, a fost jignită și alungată de vecini, sâmbătă, pentru că lucrează într-o secție unde sunt internate persoane infectate cu noul COVID-19. Fiica ei a postat pe Facebook imaginile și a transmis că pentru tot ceea ce face mama sa este erou.

Pompierii din Sibiu au mers, duminică, la Urgența Spitalului din Sibiu și i-au oferit flori asistentei jignite și alungate de vecini.

comentarii
4 comentarii

Dacă atât îi duce bila pe babuini
Eu
06.04.2020 12:56
Amenda 3000 lei pt fiecare si carantina preventiva 14 zile pentru handicapatii de puletti.
Mai bine ar fi voluntariat in spital 14 zile, sa mai vedem poate le vine dementilor mintea la capul prost.
Virusu
06.04.2020 13:06
Pe zi ce trece tot mai putini oameni normali exista... Bine le-a facut.
Vic
06.04.2020 18:08
Stati linistiti. nu le face nimic, S-au impacat. Asa este la noi.
Sibian
06.04.2020 19:58
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia