Tribuna
Vasile Spinean, fost șef al Casei de Asigurări, explică modul în care mandatul său a fost încheiat înainte de termen
Vasile Spinean, fost șef al Casei de Asigurări, explică modul în care mandatul său a fost încheiat înainte de termen

A venit la birou, la fel cum a făcut-o de fiecare dată de când a condus ca președinte – director general Casa Județeană de Asigurări de Sănătate din Sibiu, iar la ora 11.30 a primit, de la București, decizia de încetare a mandatului înainte de termen. Practic, dat fiind că ocupase această funcție prin concurs, ar mai fi putut activa un an la cârma CJAS. 

„A venit decizia de încetare a mandatului la ora 11 – 11.30, iar la ora 13.00 a venit decizia prin care s-a numit o altă persoană cu delegație. Mi s-a spus că practic acea zi nu este pontată, deși eu în acea zi am semnat documente. Mandatul meu a încetat, la ora 15.00 am plecat acasă. De ce? Pentru că așa a decis doamna președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate”, a declarat, pentru Tribuna, Vasile Spinean, astăzi fost președinte-director al CJAS. 

L-am întrebat spre ce job își îndreaptă privirea, după ce a condus cu succes Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, apoi Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Vasile Spinean a spus că nu a avut timp să se gândească la acest lucru.

„Eu sunt tributar principiului că atât cât ești la un job, să te concentrezi pe el ca să îl faci bine. M-am concentrat pe ceea ce aveam. Dacă doamna președinte Adela Cojan a considerat că trebuie să plec, plec. Deocamdată nu am avut timp să mă gândesc ce o să fac”, a mai spus Vasile Spinean.

La finalul mandatului încheiat cu un an înainte de termenul legal, Vasile Spinean a transmis că își consolidează convingerea că pacientul trebuie așezat în continuare în centrul preocupărilor sistemului de sănătate,  prin îmbunătățirea constantă a calității
actului medical și a condițiilor de acordare a acestuia, precum și printr-o comunicare corectă și promptă cu toți actorii din acest sector deosebit de important al societății românești.

În timpul mandatului lui Vasile Spinean, CJAS Sibiu s-a numărat printre instituțiile de profil în care nu s-au înregistrat probleme. 






comentarii
8 comentarii

Te-au dat jos amantii pusi pe functii pe la capitala. Romania 'normala' ! La peneleu e cu amanti
Habarnistii de le peneleu lovesc din nou
21.05.2020 15:52
directia la tribunal si actiune in justitie
aveti sanse sa cistigati
adi3
21.05.2020 16:49
Nimeni nu e de neinlocuit.
Teo
21.05.2020 21:33
Sa explice și cum a câștigat concursul și ce relatie avea cu șeful CNAS, fost ofițer și el.
Orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare!
Vasile
21.05.2020 23:19
Ce Rușine , sa vorbești despre un "concurs”! Ce Rușine !
Aceasta Rușine nu este depașită decât despre afirmația confirm căreia "pacientul, in centrul ".. etc,etc. De fapt in aceasta DMH ( direcție de mișcare a hârtiilor) pacientul nici nu exista ...
EOS
22.05.2020 06:16
UN JEG, CA MULTI ALTII !
ion
22.05.2020 08:52
Frustratule, te invarti prin zona aia de stii tu lucruri? Tu pe cine ai lins? Lingi in continuare
si-ti place?
Macar ăsta a dat un examan NU A LINS CA SA PRIMEASCA FUNCTII!
@vasile
22.05.2020 15:47
Oare vei fi "invitat” si la "Profesionistii” Eugeniei Voda, maimutoiule? Oare chiar crezi ca nu se stie cum ai " concurat” la Spital si Casa de Asigurari? Pai, tot asa cum ai fost " numit” si -n Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari( ilegal), in 2012!!!! Chiar crezi ca nu ti se cunosc”actiunile” , cum ti -ai obtinut”titlurile” si "diplomele” si "intrarile” si "doctoratul” cu care te dadeai doctor la spital? Rusine, sinecuro!!!!
Doctorul Gabriel Oprea de Sibiu
22.05.2020 17:29
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA