Tribuna
Vara nu se dă dusă din Sibiu. Temperaturi de până la 28 de grade
Vara nu se dă dusă din Sibiu. Temperaturi de până la 28 de grade
© Răzvan NEGRU

Deși am trecut de jumătatea primei luni de toamnă, temperaturile sunt încă de vară. Săptămâna aceasta vom avea parte de vreme caldă, cu temperaturi de 27 – 28 de grade Celsius în timpul zilei.

Luni, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sudul regiunii și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 7 și 11 grade. Dimineața, în zonele joase se va semnala ceață.

Marți, vremea se menține predominant frumoasă și caldă în cursul zilei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și dimineața. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sudul județului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 12 grade.

Miercuri, vremea se menține caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări pe timpul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 10 și 14 grade.

Joi, vremea se menține caldă și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Pe arii restrânse, mai ales în zona de munte, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 11 și 14 grade.

Vineri și în weekend, deși temperaturile vor marca o scădere față de intervalul anterior, vremea se menține caldă pentru această perioadă. Pe arii relativ extinse, temporar se vor semnala ploi ce trecător vor avea și caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia