Tribuna
PNL
Vară cu peste 30 de grade, la Sibiu, doar miercuri și joi
Vară cu peste 30 de grade, la Sibiu, doar miercuri și joi

Ploile par să fi recucerit Sibiul și nu este zi fără instabilitate atmosferică. Vară cu peste 30 de grade vom avea, săptămâna aceasta, doar miercuri și joi, potrivit anunțului meteorologilor.

Luni, vremea va fi instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate ziua, iar noaptea va deveni variabil. Pe arii extinse ziua și izolat noaptea se vor semnala averse de ploaie, ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot avea temporar și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Local cantitățile de precipitații vor depăși 20-25 l/mp și pe arii restrânse 35-40 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare însoțind aversele. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 15 și 16 grade. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Marți, vremea se va încălzi față de ziua precedentă și va fi ușor instabilă după-amiaza. Cerul va fi variabil ziua și mai mult senin noaptea. Pe arii restrânset se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 29 de grade, iar cele minime între 14 și 17 grade. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Miercuri, vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil. Izolat după-amiaza în zona de munte se vor semnala averse de ploaie însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 32 de grade, iar cele minime între 15 și 18 grade. Pe arii restrânse disconfortul termic va fi accentuat.

Joi, vremea va fi călduroasă și în general instabilă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate după amiaza, seara și noaptea. Pe arii extinse se vor semnala averse de ploaie, ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot avea temporar și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Local cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 15 și 17 grade.

Vineri și în weekend, vremea va fi călduroasă la începutul intervalului, apoi temperaturile vor marca o scădere. În cursul după amiezelor, temporar în zona de munte se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice.

FOTO: Răzvan NEGRU

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia