Tribuna
La Bâlea Lac
Van Damme s-a bătut cu frigul. FOTO-VIDEO
Laura BUCIU
8552 vizualizari
Van Damme s-a bătut cu frigul. FOTO-VIDEO
Cam minus şase grade erau ieri, la Bâlea Lac. Nu a fost nicio problemă pentru Jean Claude Van Damme, care a filmat îmbrăcat într-o cămaşă de blugi, fără mâneci. Doar din când în când, actorul îmbrăca o haină groasă, de blană. Fără fiţe de vedetă, actorul a vorbit tot timpul cu staff-ul tehnic şi a realizat fără grimase orice a fost necesar pentru bunul mers al filmărilor, deşi ar fi putut oricând să folosească o dublură, care era acolo pentru a-l acoperi.

Filmări matinale

În jurul orei 10, filmările înce­puseră. După un mic dejun atent ales, Jean Claude Van Damme a început să filmeze la reclama pentru o cunoscută marcă de bere. Doar după ora 12.30, actorul de origine bel­giană, cunoscut din filmele de acţiune, a intrat în cabana Bâlea Lac 1, cel mai probabil pentru a-şi reface machiajul. A salutat cu gesturi largi şi a intrat în cabană. Cel mai probabil pentru a scurta durata şederii, a venit cu snowmobil-ul şi s-a întors la fel, la filmări. A zăbovit timp de 10 minute, apoi s-a apucat din nou de filmare. Doar la ora 14, toată lumea, inclusiv Van Damme, a plecat la masă.

Filmările lui Van Damme au adus venituri la bugetul comunei Cîrţişoara

Viceprimarul din Cîrţişoara, Vasilică Sorin Cîrţan, ne-a informat că, înainte de a ajunge pentru filmări la Bâlea Lac, reprezentanţii companiei din România ce a avut cola­borarea cu Jean Claude Van Damme au achitat la casieria Primăriei taxa specială insti­tuită de Consiliul Local Cîrţi­şoara pentru efectuarea de filmări pe teritoriul adminis­trativ al comunei. „Pentru cele două zile de filmări la Bâlea Lac, oamenii din echipa ve­detei au achitat suma de 2.000 lei, bani ce constituie venit la bugetul local al comunei”,
ne-a informat Vasilică Sorin Cîrţan.
Ceva mai mult vor câştiga cei care administrează caba­nele de la Bâlea Lac. Toate au fost ocupate de  echipa tehnică a lui Van Damme. El a fost cazat într-unul dintre apar­tamente şi, pe surse, am aflat că nu a mai trebuit adus patul, pentru că reprezentanţii caba­nelor au rezolvat această pro­blemă, a patului mare, dublu.

„Toată dragostea, fanilor mei din România”

Jean Claude Van Damme ştie că este iubit în România. Filmele lui au făcut istorie, mai ales în perioada post-decem­bristă. Are un fan-club în ţara noastră, cu care este mai tot timpul în contact. „Sunt foarte fericit să fiu aici. Am un fan-club foarte mare aici, în Ro­mânia. Îmi pare rău că v-am făcut să mă aşteptaţi, dar am fost ocupat cu reclama. Cum voi munciţi, şi eu mun­cesc!”, le-a spus Van Damme, zâmbind, ziariştilor în pauza dintre filmări. Deşi nu a putut vorbi despre reclama pe care o filmează, Van Damme poate fi văzut într-o reclamă la berea Coors Light, în care este îm­brăcat în aceleaşi haine cu care a filmat la Bâlea Lac. Le-a transmis, totuşi, fanilor, toată dragostea. „Nu pot să vorbesc despre ce filmez, dar vreau să le mulţumesc fanilor mei pen­tru sprijinul pe care mi l-au arătat de-a lungul timpului”, a  spus Van Damme. Vedeta a vorbit şi despre cum vede Ro­mânia de la o vizită la alta, pentru că, spune el, a mai filmat de 5 – 6 ori în România.  „Văd că economia merge mai bine. De fiecare dată când vin, văd progres. Oamenii mun­cesc foarte mult. Sunt foarte prietenoşi. Am făcut 5 sau 6 filme aici. Să le transmiteţi toată dragostea mea fanilor mei”, a spus Jean Claude Van Damme.

Impresionat de un român cu placa

La un moment dat, toată echipa de filmare s-a oprit pentru a-l urmări pe Răzvan Dumitrache, un braşovean stabilit în Bucureşti, care a făcut o coborâre pe placă din Şaua Capra, din Munţii Fă­găraş, până la locul unde filma Van Damme. El însuşi a fost impresionat când l-a văzut coborând şi a stat cu sufletul la gură până când l-a văzut jos, în siguranţă. Van Damme l-a aplaudat, iar Răzvan a spus că ar putea face schimb de experienţă. „M-au aplaudat, dar nu ştiam cine era, că nu am văzut de sus. Van Dam­me? Ce onoare! Fain! Eu am venit să fac puţină mişcare. Dacă tot e aici, să se bucure şi el de vremea frumoasă. Mi-a fost frică să mă uit la voi de acolo, de sus, că dacă nu ţi-e frică, atunci eşti cam nebun. Sper să îi fi trezit lui Van Damme cheful să se dea şi el. Dacă vrea, îl învăţ, cu cea mai mare plăcere. Şi, absolut, el să mă înveţe să fac şpa­gatul! Facem schimb de expe­rienţă”, a spus Răzvan Du­mitrache.

 

Mai jos puteti urmări imagini surprinse ieri în timpul filmărilor de la Bâlea Lac. (filmul 1). Pe internet circulă mai multe clipuri filmate anterior de Van Damme pentru o marcă de bere. (filmul 2)

 

 

 

 

) )
comentarii
6 comentarii

Vai, a venit Jean
vitriol
12.03.2014 00:22
whaaaaaa...ce tare
pisi rau
12.03.2014 08:00
...bruzli il bate pe van dam!!
SB
12.03.2014 08:34
ba si cind te gindesti ce a spus de bilea lac ,aici puteti s-a faceti una dincele mai performante statiuni din europa de sud -est ,aveti zapada 7 luni pe an ,nu ca la poiana iasov si iarna trebuie sa faca zapada artificiala ca de nu faliment ,sa ,si asa anul asta pe minus rau de tot noroc ca pompeaza ponta 3,4 bani de la bugetu tari ca era jale mare ,acum se lupta s-a adune citi mai multi bani de la firmele si oameni de afaceri din sibiu ,s-a le construiasca ,iasov -comarnic +aciza aia de la 1 aprilie ,de ce da ue pentru culoaru 4 pan european bani gratisi nimic ce va este putred in danemarca
robert
12.03.2014 09:20
van damme e un bulangiu
arnold
12.03.2014 13:03
Robert, van dam te intrece la scris corect. Pac-pac low kick, high kick!!!
SB
12.03.2014 13:53
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA