Tribuna
Valul schimbărilor ajunge și la Direcția Agricolă: fostul primar din Dumbrăveni, Georgeta Irimie, noul director al instituției
10464 vizualizari
Valul schimbărilor ajunge și la Direcția Agricolă: fostul primar din Dumbrăveni, Georgeta Irimie, noul director al instituției
Schimbările directorilor instituțiilor sibiene continuă: Georgeta Irimie este noul director al Direcției pentru Agricultură a Județului Sibiu, înlocuindu-l în funcție pe inginerul Nicolae Neamțiu.

 

Contactată de TRIBUNA, Georgeta Irimie a confirmat numirea ei la conducerea DAJ Sibiu și spune că: 


"Principala preocupare este aplicarea politicilor Guvernului. Avem în lucru amenajamentele pastorale, fără de care fermierii, din 2021, nu își vor mai putea încasa subvențiile și, bineînțeles, vom urmări consultanța față de fiecare fermier în parte, pentru că dorința lor este de a se dezvolta și a noastră de a rămâne ceea ce sunt, oamenii pământului".


Aceasta s-a născut la Blaj, a urmat cursurile Institutului Agronomic din Cluj-Napoca (secţia Horticultură) și a fost primar în Dumbrăveni timp de două mandate, în perioada 2008 - 2016. Georgeta Irimie și-a anunțat intenția de a candida pentru postul de primar al Dumbrăveniului și la alegerile locale din acest an.
Georgeta Irimie vine la conducerea DAJ Sibiu din funcția de consilier superior în cadrul Compartimentului Asistență tehnică și RICA al DAJ Sibiu.
Cel pe care îl înlocuiește, ing. Nicolae Neamțiu, a lucrat înainte de a fi director la DAJ Sibiu în pomicultură, timp de 22 de ani, la ferme din Slimnic și Dobârca. 

Acesta a declarat, joi, pentru TRIBUNA:

"Voi continua să îmi fac treaba cât mai bine din postul pe care îl voi ocupa de acum înainte în cadrul DAJ, să sprijin agricultura sibiană cu toată experiența dobândită de-a lungul timpului. Îi doresc succes doamnei director și sunt convins că toți cei din instituție vom continua să formăm o echipă în care agricultorii sibieni să găsească mereu un sprijin". 

 (A. M.)

 


comentarii
1 comentarii

Geta, s-ar putea ca am fost colegi de clasa in perioada 1978-1980 la liceul Axente Sever din Medias?
Arno
22.02.2020 19:59
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia