Tribuna
Unde sunt PSD-iştii de altădată?
Unde sunt PSD-iştii de altădată?

Constat că pe zi ce trece, ajung să “regret” lipsa PSD-ştilor de altădată. Erau comunişti cu şcoală şi educaţie comunistă, ştiam că sunt comunişti, ştiam că sunt pregătiţi la Ştefan Gheorghiu, ştiam că au carte şi în dome­ niile lor erau profesionişti. Era vechea clasă politică a lui Iliescu, Năstase, Hrebenciuc, Michi Şpagă, Ilie Sârbu, Ioan Rus etc. Când au plecat de la putere, ne-am făcut cruce şi am zis DOAMNE  AJUTĂ!, ţara aceasta va merge pe un alt drum, mai bun, European.
A venit noua clasă politică, mai tânără, formată din PSD-iştii  Victor Ponta, Dan Şova, Nicolaie Bănicioiu, Liviu Pop etc. care erau şcoliţi de înaintaşii lor, de comuniştii de dinainte de 1989 şi credeam că nu mai pleacă de la guvernare. Au plecat şi ne-am făcut din nou cruce, sperând la ceva mai bun pentru această ţară.
Liviu Nicolaie Dragnea, împreună cu guvernul Dăn­ cilă au întrecut orice măsură, făcându-ne să exclamăm “Unde sunt PSD-iştii de altă- dată”. Incompetenţa, analfa­ be­ tismul, minciunile şi ima­ turitatea actualilor miniştri PSD te fac să te gândeşti că România e pe cale să devină o ţară din lumea 3-a.
Dau exemplu, ministrul Turismului, care îşi ascunde lipsa de performanţă, jignind, fără să ţină cont cine este: preşedintele României, parla­ mentari, preşedintele Consi­ liului Judeţean sau primar al unui municipiu.
Imaturitatea politică şi at­ mos­ fera creată de preşe­ dintele lor corupt Liviu Nicolaie Dragnea îi fac pe unii miniştri să piardă contactul cu lumea reală.
O Românie fără buget,
O Românie fără investiţii,
O Românie fără locuri de muncă,
O Românie bolnavă fără servicii medicale,
O Românie fără investiţii în Educaţie.
O  Românie unde Prim-mi­ nistrul actual a pierdut ale­ gerile pentru a fi primar într-un  orăşel cu 11.000 de locuitori,
O Românie unde Preşe­ dinta ANAF-ului a picat de cinci ori examenul pentru a fi inspector la o direcţie din cadrul ANAF,
O Românie unde Ministrul Apărării s-a sustras de la efectuarea stagiului militar (care era obligatoriu când a terminat el liceul),
O Românie unde Ministrul Sportului a picat de două ori examenul de titularizare pentru a fi profesor de sport
Aceasta este România de astăzi condusă de Dragnea şi suita sa de incompetenţi.
 Şi culmea, România, de­ ţine şi preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.


Senator PNL de Sibiu, Mircea CAZAN

 

comentarii
6 comentarii

Cu ce sunt mai buni cei de la PNL decât cei de la PSD? De exemplu, ce a făcut concret pentru patrie domnul care a cumpărat spațiu publicitar și a semnat articolul (căci mă îndoiesc că l-a scris domnia sa)?
Un cititor
08.02.2019 09:13
Draga cititorule, chiar eu am scris aceasta declaratie politica, citită in plenul Senatului României. Nu este un articol, este o declaratie de nemulțumire fata de actuala guvernare si impotriva penalului Liviu Nicolaie Dragnea.
Cu stima
Mircea Cazan
08.02.2019 11:04
Cazane daca tot raspunzi la comentarii, spune-ne cat ai cheltuit pt mita pe care ai dat-o in toate campaniile. Te-ai mai si pozat si filmat cum ai dat mita electorala cizme cu numele tau. Nu iti e rusine ? Mai si faceai misto de oameni in filmari. Bravo psd ca a dat public toata mizeria pe care ai facut-o. Uitati-va pe pagina de Fb a psb sa vedeti cum se poza si filma cazanul si cum impartea mita. Si greseli gramaticale cate are Cazan in discursuri..... vai de steaua lui
Cizmulita - Cazan
08.02.2019 12:08
Cazane cate case ai si cate sunt pe numele parintilor tai pensionari ????? Suntem chiar curiosi. Poate apare in curand informatia. Cred ca ar bine sa stie sibienii lucrurile astea !
Pt senatorul mita cu cizme
08.02.2019 12:13
Sunt linistit auzind ca dvs. sunteti cel care a scris articolul. Cu asta e clar.
Asadar nu mai ramane decit sa raspundeti la intrebarile formulate in comentariul meu.
Un cititor
08.02.2019 14:26
Nu politicienii ne vor face sa traim mai bine. intr-adevar creeaza un mediu favorabil sau nu afacerilor sa se dezvolte si dau o directie generala. dar avem si noi o anumita raspundere. ce ar fi sa nu mai aruncam gunoiul pe jos, sa maturam in fata casei/scarii blocului, sa nu spargem geamul la toaleta nou inaugurata, sa fim politicosi, sa spunem multumesc, sa nu ne mandrim cu prostiile pe care le facem in frafic, sa nu facem provizii de parca se termina zilele de sarbatori si sa nu ne gandim la ziua de maine... ati prins ideea sper
alt cititor
08.02.2019 16:15
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia