Tribuna
Jidvei
Un turoperator plătește testul COVID-19 pentru cei care pleacă în vacanță în Grecia, pe insula Thassos
Laura BUCIU
934 vizualizari
Un turoperator plătește testul COVID-19 pentru cei care pleacă în vacanță în Grecia, pe insula Thassos
© Rareş BIŢU

Turoperatorul IRI Travel a luat decizia de a oferi un voucher de reducere în valoare de 75 de euro de adult la achiziționarea unui sejur de minim 5 nopți în insula Thassos din Grecia începând cu data 15 iulie, de când granița terestră dintre Bulgaria și Grecia se închide pentru cei care nu pot prezenta un test negativ la COVID-19. 
Voucherul va putea fi folosit pentru o vacanță viitoare în orice destinație operată de acest turoperator și va compensa costul plătit de turiști pentru testul COVID-19 necesar la trecerea frontierei dintre Bulgaria si Grecia.
Astfel, toți turiștii care au achiziționat deja o vacanță în insula Thassos și intră la cazare începând cu 15 iulie sau cei care urmează să achiziționeze un sejur în această insulă din Grecia, prin IRI Travel sau prin agențiile sale partenere din toată țara, vor beneficia de această ofertă. 
„Prețul testului pornește de la 280 de lei și poate ajunge până la 350 de lei. Noi ne-am gândit să oferim acest voucher de 75 de euro pentru a include și prețul traducerii actului medical, astfel încât turiștii să suporte mai ușor acest cost și grijile care vin cu el”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel. 
Voucherul se eliberează pentru rezervări efectuate pentru insula Thassos începând cu 1 iunie 2020 pentru turi;tii care își vor petrece vacanța începând cu 15 iulie 2020 și poate fi folosit pentru achiziționarea unei viitoare vacanțe in acest sezon estival sau anul viitor.
„Voucherul se eliberează numai dacă testul este făcut într-unul dintre laboratoarele acreditate de Ministerul Sănătății. În felul acesta, dorim să ne asigurăm că turiștii noștri nu vor avea o surpriză neplăcută când ajung la punctul de frontieră Kulata - Promachonas”, a mai spus Lucian Bădîrcea. 

 

comentarii
1 comentarii

Cine e tâmpit să-și facă testul și să riște apoi să fie declarat pozitiv și internat cu forța, deși e sănătos?
Un cititor
14.07.2020 10:41
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia