Tribuna
Un "trăznit în NATO" candidat PNL la preşedinţia CJ Vâlcea
Un
© facebook/PNL Ramnicu Valcea

Actorul Grig Chiroiu, cunsocut pentru rolul caporalului Pupăză din serialul sitcom "Trăzniţii în NATO" este candidatul oficial al Pnl Râmnicu Vâlcea la preşedinţia Consiliului Judeţean. 
  · 
Astfel, la şedința Comitetului de Coordonare Locală de la Partidul Naţional Liberal - organizația Râmnicu Vâlcea, ddin 27 martie, la propunerea președintelui Virgil Pîrvulescu, "membrii PNL Ramnicu Valcea au susținut, în unanimitate, la președinția Consiliului Județean Vâlcea, candidatura d-lui Grig Chiroiu - antreprenor vâlcean în domeniul turismului și personalitate marcantă, cunoscut tuturor pentru cariera din televiziune".

Tot cu unanimitate de voturi, ca propunere din partea organizației municipale pentru alegerile europarlamentare, a fost ales dl. Constantin-Bogdan Popa, consilier local la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și vicepreședinte al organizației municipale.
"Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă la smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. Vâlcenii și-au pus încrederea în noi, iar noi, cei de la PNL Râmnicu Vâlcea, avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte. Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de sustinere. Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul. Alături de Grig Chiroiu pentru Președinția Consiliului Județan Vâlcea, organizația municipală are acum propuneri pentru alegerile din 2024 atât la deputați - dl. Cezar Bulacu, cât și la europarlamentare - dl. Constantin-Bogdan Popa. Membrii PNL cu care ne mândrim și care au demonstrat că politica trebuie făcută exclusiv pentru oameni, că votul odată primit, nu trebuie trădat pentru interese meschine. Le urez succes tuturor, urmează acum validarea în CCJ. Dumneavoastră, membrilor PNL, vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-o oferiți și odată cu ea, puterea de a continua reforma orașului nostru!",a spus președintele Pîrvulescu, citat de pagina facebook PNL Ramnicu Valcea 


comentarii
2 comentarii

Cameleoni!
Corny
31.03.2023 13:55
Mai demult, pe lângă NATO , existau :ANZUS ,SEATO și CENTO !!

Cum ar fi un serial ,,Trăzniți în CENTO,, ??
Sile
31.03.2023 15:27
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA