Tribuna
Un timișorean stabilit în Argeș, șef la Centrul Chinologic Sibiu. Leonard Claudiu Bîlă: „Am acasă doi căței”
Un timișorean stabilit în Argeș, șef la Centrul Chinologic Sibiu.  Leonard Claudiu Bîlă: „Am acasă doi căței”

Leonard Claudiu Bîlă este noul șef al Centrului Chinologic Sibiu. El a fost împuternicit să îndeplinească această funcție, anterior comisarul fiind șeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș.

„Am venit cu gânduri bune, vreau să fac treabă bună aici, la Centrul Chinologic”, a spus Leonard Claudiu Bîlă, pentru Tribuna.

Mărturisește că, deși acum e greu cu naveta, își dorește să se înscrie pentru funcția de director atunci când aceasta va fi scoasă la concurs. Până atunci, își petrece tot timpul în Centru, unde este și cazat.

Leonard Claudiu Bîlă spune despre el că este „un iubitor de oameni și de animale”, iar acasă, la Pitești, are doi căței Bichon. „Curtea mea este mică, nu vreau să chinui animalele. Am doi Bichoni, unul alb și unul negru”, a spus comisarul.

Comisarul Leonard Claudiu Bîlă care a condus un serviciu al IPJ Argeș are 50 de ani, este din Timișoara, este căsătorit și are 2 copii.

Între 1989 și 1992 Leonard Claudiu Bîlă a urmat Institutul Militar de Intendență și Finanțe „Gheorghe Lazar” Sibiu - Arma Intendenta, iar în perioada 1993 – 1998 a urmat Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, Facultatea de Poliție, Specializarea Drept. În 1999 a urmat Cursul postuniversitar de Drept Administrativ la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, iar în 2000, cursul Monitor ONU, al Institutului de Studii pentru Ordine Publică București.

Din punct de vedere profesional, între 2001 – 2002 și 2004 - 2005 a fost ofițer de poliție în cadrul misiunii de menținere a păcii sub egida ONU în fosta provincie Iugoslava KOSOVO – UNMIK. Timp de 10 ani, din 2006 în 2016, Leonard Claudiu Bîlă a fost șef al secției nr.2 Poliția Municipiului Pitești, iar în perioada 2016-2017, împuternicit șef Serviciul Logistic - Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș. În perioada 2017 – 2020, comisarul a fost șef al Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș.

Leonard Claudiu Bîlă vorbește nativ limba maghiară, avansat engleza, și, după misiunea în Kosovo, și rusa, sârba la nivel de începător.

comentarii
1 comentarii

Pe bune ?Niciun sibian capabil ?Numai venetici peste tot ...
Dana S.
28.05.2020 09:49
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia