Tribuna
Un student la Academia Forțelor Terestre din Sibiu și-a înjunghiat un coleg în picior
Un student la Academia Forțelor Terestre din Sibiu și-a înjunghiat un coleg în picior
© Arhiva Tribuna

Un student la Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu din Sibiu și-a înjunghiat colegul în picior, pe fondul unui conflict între cei doi. Procurorii Parchetului Militar au preluat ancheta.

Conflictul dintre cei doi studenți a avut loc miecuri seara, în jurul orei 19.40.

În timp ce se aflau în zona spațiilor de cazare și se pregăteau pentru a participa la apelul şi masa de seară, pe fondul unor discuţii în contradictoriu între doi studenți din anul doi de studii din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, a apărut un conflict spontan.

Prin intervenția colegilor, la acel moment, conflictul a fost stins.

„După reîntoarcerea în spațiile de cazare, cei doi studenți au reluat discuțiile în contradictoriu, conflictul a escaladat, iar unul dintre ei, cu scopul de a intimida, a luat un cuțit și s-a îndreptat spre colegul său. A urmat o confruntare fizică în urma căreia studentul agresat a suferit o plagă prin tăiere, la nivelul piciorului drept. În urma intervenției colegilor, cei doi au fost despărțiți, studentului rănit i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la infirmeria unității, acolo unde a beneficiat de tratament medical de specialitate. Ulterior, pentru evitarea unor posibile complicații, studentul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu”, au declarat, joi, reprezentanții AFT Sibiu.

După evaluarea medicală și a intervenției pentru suturarea plăgii, studentul rănit a fost readus în academie, deoarece nu se impunea internarea și ținerea sub observație.

La acest moment, studentul rănit este în afara oricărui pericol, starea de sănătate fiind bună, au spus reprezentanții AFT Sibiu.

„La nivelul academiei nu sunt tolerate astfel de manifestări, în consecință comandantul instituției a dispus constituirea unei comisii de cercetare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la acest incident regretabil. În legătură cu acest incident, academia a informat Parchetul Militar, pentru demararea procedurilor legale în astfel de situații”, mai arată reprezentanții AFT.


comentarii
9 comentarii

Toți cutitarii pensie speciala
07.12.2023 20:01
Parcă aceștia treceau printr-o mulțime de teste psihologice.
07.12.2023 20:23
Viitori ofițeri NATO brigada cuțite și brisca
08.12.2023 00:09
Sa deschida ceva locale de păcănele in incinta la ei sa nu se pluctiseasca baieți sifetili pe acolo ! Si vre-o 2-3 baruri.
Ilie Escu
08.12.2023 08:41
Astia-s urmasii lui Dragomir ... calaul sibiului ! Predecesorii lor, faceau macelul de la sibiu, in 89, omorand civili, militieni si securisti, omorandu-se chiar si intre ei, in incompetenta si viclenia lor! Mai mult decat atat, cei care au scapat, au fost maltratati miseleste la episodul bazin.

Bah, cat timp nu-i aduceti pe criminali la judecata, orice elev care trece prin scoala aia, are o pata de sange pe epolet !

Criminalii aia sunt pensionari si se plimba in liniste prin sibiu ! Asta e valoarea institutiei pe care o tramitati zilnic la ziar.

Armata a tras in popor in 89 ! In special Armata, ca sa stiti in cine aveti incredere ! Si nu numai in 89, in multe alte episoade: 1907, anii 50-60 cu colectivizarea etc etc etc Ca sa stiti cui platim scolarizare, salarii si pensii care nu-s de nasul lor !
08.12.2023 13:06
@ 13;06 te rog nu baga de vina armatei romane ci celor ce o conduc -- cei fara stele pe epoleti sunt datori sa asculte si sa implineasca ordinul -- fiindca daca nu executa ordinul risca sa fie pedepsit, asa ca mai ganditi apoi dati verdicte-- ai dreptate sefii aia criminali o duc bine si mersii fiindca nu e justitie in romania
08.12.2023 19:50
sper ca se certau pe chestii geopolitice
desi nu stiu cum e mai bine sa ajungi la injungheri, pe astea sau din cauza gagicilor?
09.12.2023 14:52
În caz de război sunt ca cizma.
10.12.2023 10:01
10;01 ai dreptate i sa comfiscat cutitul si nu are cu ce sa se mai lupte ( vezi cum fabricile noastre de tancuri, avioane , camioane de lupta, armament si munitie date la fier vechi --CAPUT-- asa ca ,-( va baga capul in capita de fan asa cum faceau oltenii cand veneau turcii peste ei ( banc)) dar poate fi adevarat
10.12.2023 20:12
Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA