Tribuna
Un șofer beat s-a dus cu mașina la Poliție ca să anunțe un accident produs cu o zi înainte
Un șofer beat s-a dus cu mașina la Poliție ca să anunțe un accident produs cu o zi înainte
© facebook.com/politiasibiu

Un bărbat din localitatea Benești s-a dus cu mașina la Poliție ca să anunțe un accident produs cu o zi înainte. Polițiștii au simțit mirosul de alcool și au decis să-l testeze pe șofer. Acum, pe lângă problemele cauzate de accident, bărbatul trebuie să dea socoteală și într-un dosar penal.

Potrivit IPJ Sibiu, bărbatul are 46 de ani. El a mers la Postul de Poliție Alțâna ca să declare că a lovit un stâlp de electricitate cu o zi înainte și le-a spus polițiștilor că în urma accidentului nu au fost decât pagube materiale.

În timpul discuțiilor, agenții au simțit că bărbatul mirosea a alcool, așa că l-au testat și au aflat că acesta era beat criță.

„Întrucât bărbatul a condus un autovehicul până la postul de poliție și emana un miros puternic de alcool, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, au anunțat polițiștii. (L. B.)


 

comentarii
1 comentarii

Doar asa s-ia putut face curaj, pentru a merge la politie...
Gheorghe
24.11.2020 12:53
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia