Continental
Tribuna
Un singur candidat pentru șefia Spitalului de Urgență: medicul Liliana Coldea
Laura BUCIU
2017 vizualizari
Un singur candidat pentru șefia Spitalului de Urgență: medicul Liliana Coldea
© facebook.com

Perioada de depunere a candidaturilor pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență s-a încheiat. Există un singur candidat pentru această funcție, în persoana medicului Liliana Coldea.

Dr. Liliana Coldea este, în prezent, managerul Spitalului CFR Sibiu. Este medic primar medicină internă și medic specialist cardiolog.

De managementul celei mai mari unități medicale din județ s-a ocupat, până în prezent, economistul Cornel Benchea, al cărui mandat a ajuns la final. Acesta nu a mai candidat pentru această funcție, invocând motive personale.

Până în data de 9 aprilie Comisia de Concurs a publica pe pagina de internet a spitalului proiectul de management al candidatului admis în urma finalizării probei de verificare a dosarului de admitere.

Între 10 și 14 aprilie persoanele interesate pot adresa întrebări în legătură cu proiectul de management.

În 15 aprilie candidatul va susține proiectul de management, iar în 16 aprilie se va afișa rezultatul acestei probe.

În 21 aprilie se vor depune contestațiile, iar soluționarea lor se afișează în 23 aprilie.

În 27 aprilie, Consiliul de administrație al Spitalului va înainta președintelui Consiliului Județean Sibiu procesul verbal cu rezultatul concursului, pentru a se emite dispoziția de numire în funcție a persoanei desemnate câștigătoare.

Emiterea dispoziției se va face în data de 28 aprilie.

comentarii
2 comentarii

Aoleu, cine-i in poza?!?! Lol
06.04.2020 21:27
Bah, dar un manager (nu neaparat dr) nu gasiti in sb ? Cu tot respectul, dar ce treaba are cardiologia cu managementul unui spital judetean!

NE TREBUIE MANAGER, NU dr! Dr gasim pe toate gardurile !!! Toti sudistii au ajuns mari dr la sb, toti parvenitii isi bat joc de sibieni! Toti bronzatii si barbosii, toti alora de nu le place apa, sunt mari dr in sb!

Mai terminati odata! TREBUIE MANAGER AUTENTIC!
trei
07.04.2020 08:31
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia