Tribuna
Un sibian și-a omorât soția vrând „să îi închidă gura”. Apoi a băut erbicid și s-a culcat lângă cadavru
Un sibian și-a omorât soția vrând „să îi închidă gura”. Apoi a băut erbicid și s-a culcat lângă cadavru
© playtech.ro

Crimă în Bogatu Român, între doi soți de 66, respectiv 68 de ani. Bărbatul este bănuit că și-a omorât nevasta, dându-i o palmă. Apoi a sugrumând-o, totul după o ceartă în care bărbatul a vrut să îi „închidă gura” soției. După crimă, bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, dar a adormit alături de cadavrul soției. Omul a fost arestat preventiv.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean a transmis că cei doi soţi, de 66 și 68 de ani, locuiau împreună, dar în camere separate și s-au certat.

Pentru că femeia l-a înjurat, bărbatul a vrut „să îi închidă gura”, astfel că a lovit-o la față şi a strâns-o de gât, după care femeia a murit.

Bărbatul a încercat apoi să înghită erbicid şi a dormit alături de cadavrul soției.

A doua zi, acesta i-a povestit cele întâmplate unui vecin, care l-a informat pe fiul victimei despre incident.

Autopsia preliminară a stabilit că moartea femeii a fost violentă, cauzată de asfixie mecanică prin sugrumare.

„Leziunile constatate s-au putut produce prin comprimarea gâtului şi obstrucţia cavităţii bucale şi narinelor cel mai probabil cu mâinile, precum şi prin zgâriere cu unghiile şi au rol determinant în producerea decesului survenit la aceeaşi dată”, spune Veștemean.

Bărbatul a recunoscut fapta, arătând însă că doar ar fi lovit-o pe fosta sa soţie cu muchia palmei la nivelul bărbiei, nu că ar fi strâns-o de gât.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 zile, pentru omor.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA