Tribuna
PNL
Un sibian băut s-a legitimat cu un permis fals
Laura BUCIU
1038 vizualizari
Un sibian băut s-a legitimat cu un permis fals

Un bărbat băut le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals, când, de fapt el nu a avut niciodată permis pentru nicio categorie de vehicule. Oamenii legii i-au deschis bărbatului de 36 de ani, din Tălmaciu, un dosar penal.

„La data de 27 decembrie 2019, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic, pe DJ 105 G, în localitatea Turnu Roșu un autoturism. Bărbatul care îl conducea, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Tălmaciu, le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile unui alt stat. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile. În urma verificărilor efectuate cu privire la permisul de conducere eliberat de autoritățile străine, a rezultat faptul că persoana care a condus autovehiculul mai sus menționat nu figurează ca posesor de permis de conducere, autoritățile străine comunicând Serviciului Rutier că în urma verificărilor efectuate în baza de date, acestei persoane nu i-a fost eliberat permisul de conducere prezentat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările sunt continuate pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

 

comentarii
2 comentarii

Ma bucur foarte mult de aceasta stire, mai cu seama ca e si recenta,adica 27 decembrie 2019.Ce-ai facut doamna ziarista pana acuma?Acuma te-ai trezit din hibernare.
gogu
01.04.2020 12:49
Poate ca faptasul a iesit din penitenciar si doamna si-a adus aminte din istorie
02.04.2020 01:00
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia