Continental
Tribuna
Un pompier aflat în timpul liber a acordat primul ajutor la accidentul de pe DN 14
Un pompier aflat în timpul liber a acordat primul ajutor la accidentul de pe DN 14

Un pompier din Sibiu, care era în timpul liber, a fost primul care a intervenit la accidentul de la Ruși, de pe DN 14, în care șapte persoane au fost rănite. Gestul său a fost lăudat de superiori.

„Empatia și spiritul civic reprezintă calități cu care se naște un salvator, ele nu se învață, ci se „simt". Încă o dată, colegul nostru plt.adj. Szekely Mihaly, ne-a făcut mândri, prin modul său exemplar de a se implica. Aflat în timpul liber, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal a observat coloana de mașini din apropierea localității Ruși și instinctul l-a dus cu gândul că ar putea fi vorba despre un accident rutier. Temerea i s-a adeverit, două autoturisme intraseră în coliziune, șapte persoane fiind implicate”, au scris reprezentanții ISU Sibiu pe pagina de Facebook.

Szekely Mihaly a mers fără ezitare către locul evenimentului, iar experiența dobândită la intervențiile numeroase la care a participat l-a ajutat să facă rapid triajul și în același timp evaluarea primară a celor implicați în accident.

De asemenea le-a acordat primul-ajutor calificat, persoanelor implicate și i-a supravegheat până la sosirea echipajelor SMURD și SAJ.

„Îl felicităm pentru inițiativă, implicare și în egală măsură modestie, trăsături definitorii ale unui salvator adevărat”, au mai scris reprezentanții ISU Sibiu. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia