Tribuna
Un medieşean – urmărit de poliţia italiană pentru trafic de persoane
Vasile ANTIPA
1135 vizualizari
Bărbatul de 35 de ani a fost reţinut ieri de poliţiştii medieşeni şi urmază să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iulia pentru confirmarea Mandatului European de Arestare.
Un medieşean de 35 de ani, urmărit de autorităţile italiene pentru trafic de persoane şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni, a fost reţinut de poliţiştii medieşeni în cursul zilei de joi. În data de 26 februarie 2009, Interpol Italia a dispus urmărirea internaţională în vederea arestării pentru predare către autorităţile judiciare italiene a unui cetăţean român, respectiv M. Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş. În sarcina acestuia, autorităţe italiene a reţinut comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, Procuratura Generală a Republicii din Milano emiţând şi un Mandat European de Arestare. „În urma activităţilor specifice derulate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş, în data de 26 februarie a.c., M. Gheorghe a fost identificat şi reţinut în municipiul Mediaş”, explică subinspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
M. Gheorghe a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis împotriva acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iulia în vederea confirmării Mandatului European de Arestare.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA