Tribuna
Jidvei
Un festin liric în plină vară muzicală sibiană
Un festin liric în plină vară muzicală sibiană

Continuând o tradiţie care tocmai împlineşte trei lustri, Liga Culturală “România-Franţa” Sibiu vă invită la cele două concerte cu care  se finalizează Cursul de măiestrie vocală consacrat tinerelor talente. Propunem Sibiului cultural al anului 2019 un gen de spectacol liric de înaltă calitate, gen mult mai puţin ilustrat în celelalte manifestări programate pentru această vară.
“LAUDATE DOMINUM” este recitalul mezzosopranei CLAUDIA CODREANU şi invitaţii ei, având la pian pe INNA ONCESCU. Un concert deosebit ca atmosferă tinerească, prin evoluţia soliştilor şi nu mai puţin sacru prin conţinut, repertoriul fiind ales din muzica clasică a genului şi interpretarea - de înaltă clasă, se va desfăşura la Biserica Ursulinelor (Str. Gh. Magheru, Sibiu),  în 27 iulie 2019 cu începere de la ora 18.00. Veţi  avea emoţia pe care părintele paroh a exprimat-o la o ediţie precedentă în cuvintele “În Biserica noastră au coborât îngerii!” Durata evenimentul va fi de aproximativ o oră. Intrare liberă.

 „GALA TINERILOR INTERPREţI”- recitalul jubiliar al participanţilor la Masterclassul vocal internaţional de la Sibiu, ediţia a XV-a- este prin tradiţie încărcat de emoţia frumuseţii pe care o etalează tineri  interpreţi de talent, pregătiţi în viitor pentru  a evolua pe mari scene lirice ale ţării şi –de ce nu? -  ale lumii. Evenimentul muzical jubiliar se va desfăşura la Sala festivă a Bibliotecii Judeţene ASTRA din Sibiu (corpul A)  din Parcul Astra, în ziua de 28 iulie 2019 cu începere de la ora 17.00. Puteţi vedea în incintă şi o expoziţie retrospectivă a evoluţiei Cursului instrumental-vocal SPRE O ACADEMIE DE MUZICĂ LA SIBIU de-a lungul celor 15 ediţii. Intrarea la spectacolul muzical este liberă.
     În faţa turiştilor români şi străini acest gen de spectacol, cofinanţat de Primăria şi de Consiliul Judeţean Sibiu, poate spori reputaţia muzicală a oraşului nostru.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia