Tribuna
PNL
Un drum de 48 km din Mărginimea Sibiului va fi reabilitat de Consiliul Județean
Sorana MAIER
4921 vizualizari
Un drum de 48 km din Mărginimea Sibiului va fi reabilitat de Consiliul Județean

Drumul județean care leagă localitățile Cristian, Orlat, Sibiel, Vale, Săliște, Galeș, Tilișca, Rod, Poiana Sibiului, Jina și ajunge la limita cu județul Alba va fi modernizat de Consiliul Județean.

Contractul de elaborare a studiilor DALI pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E Cristian (int.DN1) – Orlat – Sibiel – Vale – Sălişte – Galeş – Tilişca – Rod - Poiana Sibiului – Jina – lima județului Alba.

”Drumul județean 106 E care traversează Mărginimea Sibiului, una dintre cele mai dezvoltate zone turistice din județul nostru a fost și este în atenția Consiliului Județean Sibiu pentru a fi modernizat. Având în vedere lungimea lui considerabilă  și lucrările ample care trebuie făcute pentru consolidarea lui, Consiliul Județean Sibiu pregătește documentația necesară care va sta la baza accesării de finanțări externe. Din bugetul propriu, Consiliul Județean Sibiu a efectuat periodic lucrări de reparații și întreținere și lucrări de consolidare insuficiente însă pentru aducerea drumului la un standard modern”, declară președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Din cele cinci oferte depuse, a fost desemnată câștigătoare compania Tehno Consulting Solution SRL, care va trebui să realizeze în termen de 4 luni documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E, potrivit instituției.

Valoarea contractului este de 448.949,79 lei fără TVA, față de valoarea estimată de 600.000 lei fără TVA.

comentarii
1 comentarii

firar ai dracului de ciobani. le face astia drum ca sa nu isi strice cazanele cand vin vara sa se laude
Lucius Pastina
09.12.2019 20:33
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia