FITS 2024
Tribuna
Un copil de 13 ani din Turnu Roșu s-a sinucis
Un copil de 13 ani din Turnu Roșu  s-a sinucis
foto reprezentantiva © www.facebook.com/politia sibiu

Un copil în vârstă de 13 ani s-a sinucis, joi seara, în locuința sa din Turnu Roșu. În jurul orei 17.00, prin apel 112, un bărbat din localitate a sesizat faptul că  fiul său, în vârstă de 13 ani, este în stare de inconștiență, în baie.

Echipajele medicale sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă minorul nu a răspuns, fiind declarat decesul.

„SAJ SIBIU a trimis de la Tălmaciu un echipaj de tip B, în localitatea Turnu Roșu, unde un minor de 13 ani a încercat să se sinucidă prin spânzurare. În același timp cu echipajul SAJ a fost trimis și echipajul cu medic de la ISU. Echipajul SAJ sosit la fața locului a găsit minorul în stop cardio-respirator și a început manevrele de resuscitare. Împreuna cu echipajul ISU au continuat resuscitarea, dar din păcate băiatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul”, spun reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști nu reies indicii că minorul ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Trupul copilului a fost preluat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei.

La nivelul Poliției Orașului Tălmaciu se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul minorului. (L. B.)

comentarii
2 comentarii

Progresul tehnologiei...
Un cititor
17.11.2023 07:23
Te-ai gandit mult sa adaugi comentariul asta ?
@Un cititor
17.11.2023 09:38
Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica