Tribuna
Un copil de 13 ani, autorul apelului fals cu bombă din Sibiu
Un copil de 13 ani, autorul apelului fals cu bombă din Sibiu

Un copil de 13 ani este autorul apelului fals cu bombă de luni, din Sibiu. Minorul este din localitatea Nocrich. Părinții acestuia au fost amendați cu 500 de lei pentru nesupravegherea minorului.

Apelul a fost făcut luni, prin 112, de către o persoană care a afirmat că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu fi amplasată o bombă.

„Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului mai multe echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației”, spunea Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezența unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât și a specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic. (L. B.)

comentarii
3 comentarii

Cam mică amenda pentru atâta mobilizare. Aşa cred că se vor mai găsi nişte inconştienţi care să se "distreze" astfel...
BON
18.01.2022 16:14
Oricum nu vor plati amenda. Prea plin orasul de lucruri slabe ,cum locuiesc ei in casele din zona centrala.si nimeni nu i deranjeaza nu inteleg.
Carl jurgen klopp
19.01.2022 10:43
inca un retardat mintal!!!
un sibian
19.01.2022 13:32
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA