Tribuna
Un cal rasa sânge rece polonez, furat din gospodăria unui bărbat din Copșa Mică
Un cal rasa sânge rece polonez, furat din gospodăria unui bărbat din Copșa Mică
Foto cu caracter ilustrativ © https://www.facebook.com/politiasibiu

Un cal rasa sânge rece polonez a fost furat din gospodăria unui bărbat din orașul Copșa Mică. Animalul, care are o valoare de circa 6.000 de euro, a fost găsit după patru zile de polițiști.

Bărbatul din Copșa Mică a sesizat în scris Poliția Sibiu că în noaptea de 22 spre 23 septembrie, persoane necunoscute au pătruns în curte și i-au furat un cal rasa sânge rece polonez și un căpăstru de piele.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Copșa Mică, a fost identificat cel acuzat că a furat calul de rasă.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Mureș.

În cadrul anchetei, la domiciliul bărbatului a fost găsit și astfel, recuperat și predat proprietarului, calul furat. Calul din rasa sânge rece polonez are o valoare de circa 6.000 de euro.

Cel care a furat calul a fost reținut și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției orașului Copșa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA