Tribuna
PNL
Un brașovean a furat un camion de marfă de pe strada Gladiolelor, profitând că șoferul descărca marfa
Laura BUCIU
1442 vizualizari
Un brașovean a furat un camion de marfă de pe strada Gladiolelor, profitând că șoferul descărca marfa
Foto cu caracter ilustrativ © facebook.com/politiasibiu

Polițiștii din Sibiu a fost sesizați că o autoutilitară a fost furată, joi, de pe strada Gladiolelor și au dat în urmărire datele vehiculului către toate echipajele de poliție aflate în teren. După doar 20 de minute, un echipaj de poliție a observat, pe  Bulevardul Mihai Viteazu, în dreptul unei stații de autobuz, autoutilitara semnalată ca furată.

Polițiștii au oprit vehiculul în trafic folosind semnalele acustice și luminoase.

La volan se afla un bărbat, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Brașov. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu figurează în evidenţele Poliției Române ca fiind deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, emis de nici un stat.

Cu privire la autoutilitară s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras-o joi, în jurul orelor 18.00, de pe strada Gladiolelor, din fata unui magazin, profitând de faptul că utilizatorul a lăsat-o cu motorul pornit, cu cheile în contact pentru a descarcă marfă, iar în momentul în care se afla în interiorul magazinului aceasta a dispărut.      

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul (art. 335 alin 1 cod penal) și furt în scop de folosință, faptă prevăzută și pedepsită de art. 230 cod penal.

 

 

comentarii
1 comentarii

O inițiativă privata. Penală.
Tata Mare
07.08.2020 22:59
Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia