Tribuna
Un biciclist a fost accidentat de o șoferiță imprudentă, la intersecția Calea Dumbrăvii cu Bulevardul Mihai Viteazu
Un biciclist a fost accidentat de o șoferiță imprudentă, la intersecția Calea Dumbrăvii cu Bulevardul Mihai Viteazu

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost rănit, luni, în urma unui accident produs în timp ce se deplasa cu bicicleta pe Calea Dumbrăvii.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de prim-ajutor pe Calea Dumbrăvii, la intersecția cu Bulevardul Mihai Viteazu, la un accident rutier un biciclist acroșat de un autoturism.

S-au acordat îngrijiri medicale biciclistului, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, cu traumatism toracic.

Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din vina șoferiței, în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, care circula spre Bulevardul Mihai Viteazu. Aceasta a virat la stânga fără să acorde prioritate și l-a acroșat pe biciclist, care circula regulamentar din sens opus.

comentarii
3 comentarii

Numai idioti pe sosele.
Emil
18.11.2019 09:30
I'm surprised this doesn't happen more often. The police do nothing to keep the cyclists safe and the idiot mayor is waiting for her retirement fund.
Klaus
18.11.2019 11:49
Dupa cum se circula in Sibiu si imprejurimi nu ma mai mira NIMIC-- Am fost in vizita in Ro. DEZASTRU -- oameni grabiti sa ajunga ??? la spital sau mai rau la groapa-- Vitezomani la tot pasul iat radare si politie nu am vazut in cele 3 saptamani -- O sa ma gindesc bine inainte de a mai face o vizita in Ro.-- Sefilor, nu mai adresati cuvinte jignitoare celuilalt partid treceti la rezolvarea problemelor din Romania -- Doar vorbind in plenuri jignid uni pe altii nu faceti altceva decat sa --HALITI- banii celor ce muncesc iar voi in loc sa va vedeti de treburi batjocoriti pe cei ce va da salarii -NESIMTITE-
19.11.2019 20:34
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia