Tribuna
PNL
Un bărbat din județul Olt a înșelat două firme din Sibiu cu telefoane mobile și servicii. Prejudiciul, recuperat
Un bărbat din județul Olt a înșelat două firme din Sibiu cu telefoane mobile și servicii. Prejudiciul, recuperat
© Arhiva Tribuna

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. În zilele de 10 și 15 mai, bărbatul de 34 de ani, din județul Olt, folosindu-se de calitatea mincinoasă de administrator a două societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu și de documente de identitate contrafăcute, ar fi indus în eroare o societate comercială prin încheierea a două contracte de furnizare servicii cu scopul de a obține pentru sine telefoane mobile și alte servicii, bunuri care urmau a-i fi livrate prin intermediul unei firme de curierat.

În urma acțiunii organizate de către polițiștii sibieni, la data de 22 mai, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce ridica bunurile de la curier, prejudiciul creat, în valoare de 16.000 de lei, fiind recuperat în totalitate.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia