Tribuna
Un bărbat din Dumbrăveni, care și-a bătut concubina și a încercat să o violeze pe fiica ei de 11 ani, reținut
Un bărbat din Dumbrăveni, care și-a bătut concubina și a încercat să o violeze pe fiica ei de 11 ani, reținut
© www.dhakatribune.com

Un bărbat de 40 de ani, din Dumbrăveni, acuzat că și-a bătut concubina în timp ce se aflau în vizită la vecini, apoi s-a dus acasă unde a încercat să o violeze pe fiica acesteia, în vârstă de 11 ani, a fost reținut.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Sibiu, o femeie a sunat la 112 spunând că iubitul ei îi constrânge fiica de 11 ani să întrețină relații sexuale cu el.

„Femeia a sesizat Poliția orașului Dumbrăveni despre faptul că în timp ce se afla în locuința concubinului său, un bărbat de 40 de ani, din Dumbrăveni, acesta încearcă prin constrângere să întrețină raport sexual cu fiica sa minoră, în vârsta de 11 ani. La fața locului s-a deplasat un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică, în imobil fiind identificați minora și bărbatul de 40 de ani. Atât apelanta cât și fiica sa au fost conduse la sediul poliției, unde minora în prezența mamei sale a negat orice formă de agresiune asupra sa”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În aceste condiții, femeia a hotarât să se întoarcă în casa concubinului său, împreună cu fiica sa.

Trei ore mai târziu, însă, femeia a sunat din nou la 112 reclamând că a fost agresată de concubin.

Potrivit cercetărilor, scandalul dintre cei doi iubiți a început în timp ce se aflau într-o vizită la vecinii, unde bărbatul ar fi agresat pe femeie, lovind-o cu palma peste cap. Ulterior, acesta s-ar fi dus singur acasă, unde, profitând de faptul că fiica iubitei sale era singură, iar mama nu putea interveni, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu copila.

„În același timp mama minorei care se întorsese acasă a auzit-o pe fiica sa strigând după ajutor astfel că apelează 112 și solicită de urgentă intervenția politiei. Polițiștii sosiți în scurt timp la fata locului pătrund în interior după ce mama minorei le-a deschis ușile și deși împrejurările erau evidente, minora a mințit în prima faza organele de poliție și pe mama ei spunând că bărbatul nu a încercat să o violeze. După ce revin în locuința bărbatului, bărbatul a agresat-o din nou pe concubina sa, lovind-o cu pumnii și palmele. Minora intervine între cei doi si încearcă aplanarea conflictului și apelează 112. De această data minora relatează cele petrecute în realitate, inclusiv cu privire la încercarea acestuia de a o viola, precizând că prima dată a mințit întrucât a fost amenințată de către presupusul agresor  să nu spună nimănui despre cele petrecute”, a mai spus Lazăr.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au decis reținerea agresorului pentru tentativă de viol și violență în familie, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. (L. B.)

comentarii
1 comentarii

Cum faceți voi știri pe bandă...
Mircea Vod?
25.08.2019 05:55
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia