Tribuna
PNL
Un bărbat din Copșa Mică a plimbat COVID-ul prin oraș, dar și prin Mediaș și Sibiu, pentru că a vrut să fie sigur de boală
Laura BUCIU
3064 vizualizari
Un bărbat din Copșa Mică a plimbat COVID-ul prin oraș, dar și prin Mediaș și Sibiu, pentru că a vrut să fie sigur de boală
Foto cu caracter ilustrativ © facebook.com/politiasibiu

Un bărbat de 33 de ani, din Copșa Mică, județul Sibiu, a fost confirmat cu noul coronavirus și a primit rezultatul testului online și telefonic. El a vrut să aibă rezultatul pe foaie și a plecat în Mediaș, unde se testase, apoi la Sibiu, pentru investigații amănunțite. Acum are dosar penal.

Polițiștii din Mediaș au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce au fost sesizați că luni, în jurul orei 12.30, la o clinică medicală din Mediaș, a venit un bărbat care a afirmat în public că vrea să își ridice personal rezultatul testului privind virusul SARS CoV-2, fiind anunțat telefonic că este confirmat pozitiv.

Polițiștii care au mers la clinica respectivă nu l-au mai găsit pe bărbat, dar i-au stabilit identitatea, precum și faptul că acesta, în urma unor analize medicale pe care le făcuse în 15 octombrie a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, confirmare pe care o primise și on-line.

„La data de 19.10.2020, deși avea cunoștință de rezultatul pozitiv al testului, acesta s-a prezentat la clinică pentru a-si ridica buletinul de analiză, iar ulterior la Spitalul Clinic Județean Sibiu pentru investigații amănunțite, prin aceasta punând în pericol sănătatea celorlalte persoane aflate în interiorul clinicii”, spun polițiștii.

Polițiștii Biroului Ordine Publică Mediaș s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterea bolilor.

comentarii
5 comentarii

A ajuns si la Selimbar? Ca altfel nu inteleg ce legatura are cu poza cu politistii locali de la Selimbar.
...
20.10.2020 20:22
Alții, și mai idioți, îl tratează pe bietul om ca și cum ar avea ciumă. Prostalăii au găsit vinovatul pentru pandemie.
Un cititor
20.10.2020 23:13
Mai citeste odata articolul
Pentru un cititor
21.10.2020 06:12
Copsa, Medias si Sibiu, si o poza cu doi agenti de primarie, Laura Baciu tu le faci reclama localilor, ca asa nu ajungi reporter Antena sau PRO TV in vecii vecilor.
Guvernatorul Transilvaniei
21.10.2020 07:13
Cum s-au sesizat din oficiu polițiștii dacă mai intâi au fost sesizați?
Trageți pe nas când faceți știri?
Nasol
21.10.2020 18:33
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia