Tribuna
Un „albanez” a lovit două mașini pe drumul spre Mediaș. Una s-a răsturnat în afara carosabilului
Un „albanez” a lovit două mașini pe drumul spre Mediaș. Una s-a răsturnat în afara carosabilului

Polițiștii rutieri au intervin, duminică, la un accident de circulație produs pe DN 14, km. 48+100m, la ieșire din localitatea Târnava spre Copșa Mică. Este vorba despre o coliziune între trei autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se în afara părții carosabile.

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din jud. Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, apoi a intrat în coliziune succesiv cu două autoturisme conduse din sens opus, primul de un sibian în vârstă de 54 de ani, al doilea de o sibiancă în vârstă de 23 de ani.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatull în vârstă de 54 de ani s-a răsturnat în afara drumului. Coliziunea a dus la rănirea ușoară a pasagerului din autoturismul răsturnat, un tânăr în vârstă de 23 de ani, tot din Sibiu” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Imediat după producerea accidentului, traficul a fost complet blocat, după care s-a circulat alternativ, până la reluarea totală a circulație.


comentarii
1 comentarii

Sunt atât de încântat că căsătoria mea ruptă a fost restaurată. Fostul meu iubit s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe copiii noștri pentru o altă femeie. Am fost atât de fericit să-l cunosc pe Dr Trust și cum a ajutat mulți oameni să-și aducă iubitul înapoi, așa că l-am contactat și pe el să mă ajute. Așa m-a ajutat Dr Trust să-mi aduc iubitul înapoi. Un mare mulțumesc lui Dr Trust pentru că nu m-am gândit niciodată că fostul meu iubit se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. Dacă ești aici și ai nevoie de fostul tău iubit înapoi sau iubitul tău să fie mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acest puternic vrăjitor acum. Iată contactul lui:

E-mail: drtrustspelltemple @ gmail . com

WhatsApp: +14242983869
Maria Willie
20.03.2023 16:47
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA