Tribuna
Sevis
Un adolescent este căutat de familie și de polițiști. L-ați văzut?
Un adolescent este căutat de familie și de polițiști. L-ați văzut?

Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de  17 ani a cărui plecare de la domiciliu a fost sesizată luni. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

Prin SNUAU 112, mama băiatului în vârstă de 17 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 15 februarie, fiul său, George Răzvan Selevărdeanu, domiciliat în localitatea Rășinari, a plecat de pe raza comunei într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu. 

Are 1,70 - 1,75 metri înălțime, greutate 65 kg, păr scurt, fir drept, de culoare blond, ochi verzi.

Când a dispărut purta pantaloni blue - jeans de culoare albastru deschis, hanorac din material textil de culoare gri, geacă de culoare neagră din piele, pantofi sport din pânză de culoare neagră.

Ca semne particulare, băiatul are un tatuaj pe antebrațul stâng sub forma unui cap de leu; un tatuaj pe piept sub forma unei coroane; un tatuaj pe antebrațul drept, format din mai multe cuvinte; un tatuaj pe unul din membrele inferioare, respectiv pe gambă (fără a se cunoaste care anume), format din trei steluțe.

Prezintă o cicatrice în zona capului, între sprâncene.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia