Tribuna
Un adolescent din Alba, care lucra la o stână din Gura Rîului, dispărut
Un adolescent din Alba, care lucra la o stână din Gura Rîului, dispărut

Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de  17 ani a cărui plecare voluntară de la locul de muncă a fost sesizată la data de 18 februarie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

În 18 februarie, mama adolescentului a sunat la 112 și a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 16 februarie, fiul său, Dorin Alexandru Pop, în vârstă de 17 ani, din județul Alba, a plecat de pe raza localității Gura Râului, jud. Sibiu, unde lucra ca îngrijitor de animale, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Băiatul are înălțime 1,65 metri, greutate 70 kg, constituție atletică, ten deschis, fața ovală, nas drept, ochi căprui, păr tuns scurt de culoare șaten.

Când a plecat de la stână era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră, bluză de tip hanorac cu mânecă lungă de culoare neagră, vestă cu nasturi de culoare gri cu negru, cizme din cauciuc de culoare verde.

Nu se cunosc semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest adolescent sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia