Tribuna
Ultima zi de școală pentru absolvenții anului 2020. Monica Anisie: "Astăzi intrăm în linie dreaptă cu toții, voi, familiile voastre și noi, profesorii voștri, cu pregătirile pentru examenul Maturității"
Ultima zi de școală pentru absolvenții anului 2020. Monica Anisie:
Anul școlar 2019-2020 s-a încheiat azi, 29 mai, pentru elevii clasei a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă. Cu acest prilej, Monica Anisie, ministrul educației, a venit cu un mesaj de susținere și îndrumare pentru absolvenții promoției 2020.

”Astăzi, pentru aproape 150.000 de elevi este ziua marilor emoții, ziua ‘ultimului clopoțel’! Dragi elevi, finalul zilelor de școală, după cum ați anticipat vreme de 12 ani, NU înseamnă încetarea învățării, a dezvoltării voastre. Ultimele luni, provocatoare, ce-i drept, pentru toți, ne-au demonstrat încă o dată că viața este învățare continuă, pasiune, curaj, asumare! Astăzi intrăm în linie dreaptă cu toții, voi, familiile voastre și noi, profesorii voștri, cu pregătirile pentru examenul Maturității. Este însă atributul vârstei voastre să fiți curajoși, să fiți ambițioși și să aveți energia de a schimba lumea, pentru voi și pentru noi! Vă doresc tot binele din lume și o viață împlinită, cu alegeri înțelepte și bunătate dăruită și împărtășită!Baftă multă la examene! Baftă multă în viață!”, a postat Monica Anisie pe pagina personală de Facebook.

Pentru elevii clasei a VIII-a anul școlar se va încheia vineri, 5 iunie. Școlarii din alte clase vor intra în vacanța de vară sâmbătă, 13 iunie.

comentarii
1 comentarii

elevii nu au nevoie de mesaje ci de FAPTE
adi3
30.05.2020 12:42
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia