Tribuna
Ultima săptămână de înscrieri, la Maratonul Internațional Sibiu
Ultima săptămână de înscrieri, la Maratonul Internațional Sibiu

A mai rămas o săptămână de înscrieri pentru Maratonul Internațional Sibiu. Alegătorii care vor să participe la evenimentul public din Piața Mare pot să se înscrie până miercuri, 8 septembrie.

“#IOlaMaraton înseamnă multe lucruri. Pentru unii este prima cursă de maraton sau de semi – cu oameni veniți special ca să-și facă botezul la noi, pentru cineva – orice metru parcurs în plus, cu care și-a depășit frici și limite, sau satisfacția de a strânge bani pentru cauze, fericirea unei echipe care poate să-și vadă proiectul dus până la capăt, ori bucuria susținătorului, care află cât de mult a contat totuși donația lui, sau dăruirea nenumăraților voluntari. Iar dintre toate, poate energia pe care o creăm și dorul cu care ne revedem, an de an. În cele nouă ediții n-am răsturnat munții, dar pas cu pas, am construit, cu toții, atât de multe (și nu doar amintiri)”, spun organizatorii.

Potrivit acestora, la evenimentul public din 2 octombrie pot participa doar cei care prezintă Certificatul digital european COVID-19. Starturile pentru evenimentul public din Piața Mare se vor da în grupuri, cu păstrarea distanței, la intervale de 15 secunde, fiecare alergător având o oră fixă de start, programată de organizatori, în funcție de timpul de parcurgere al cursei pe care fiecare concurent este obligat să îl menționeze în formularul de înscriere. Cursele Copiilor se vor desfășura duminică, 3 octombrie. Înscrierea NU este validă decât cu plata taxei de participare pe loc, cu cardul. Înscrierile pentru Aleargă Oriunde se pot face până la finalul campaniei de strângere de fonduri, 1 noiembrie. Participanții care optează pentru “Aleargă Oriunde” și indică o adresă din România vor primi kiturile cu livrare gratuită, cu excepția celor de la Crosul Visma, Squad Race și Cursele Copiilor – pentru aceștia livrarea kitului se poate face la cerere, cu plata la primire – și a alergătorilor din Sibiu, care le vor ridica personal.

Alergătorii înscriși vor putea să susțină peste 30 de proiecte, printre care: Asociația Animal life: Campanie de Sterilizări Gratuite Câini Și Pisici; Asociația Baby Care Sibiu, Mâini Unite Sibiu, Org. E.M.M.A., As. Unii pentru Alții: Dăm Startul În Viață!; Asociația Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși: Satul învață Engleză!; Asociația CEPIT Hosman: Acoperiș deasupra capului – Salvăm Casa Parohială din Hosman; Asociația Colegiul Brukenthal Sibiu: FolkRob – alfabetizăm tehnologic copiii din mediul rural; Asociația Copil Unicat: Terapie pentru zâmbete; Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Valea Hârtibaciului: Toți pentru SKATE PARK ȘTRAND; Asociatia de Poveste: EU POT – art-terapie pentru copiii din centrele de plasament; Asociaţia Diakoniewerk International: Solarul din grădina speranţei; Asociația Dia.Logos & Parohia Ortodoxă Sibiu-Gușterița: Șura Culturală Gușterița – un spațiu incluziv; Asociația Fanny Bäumel: Acoperiș pentru Casa de lângă Sinagogă; Asociaţia Inimi Care Ajută – ICA: Descoperă-Mi Lumea, Fii Alături De Mine!; Asociaţia Iulian al II-lea pentru Educație și Integrarea Romilor: Radio VOLUNTAR – ascultă și vocea copiilor romi; Asociația My Transylvania: Țara Colibelor Râul Sadului; Asociația Organizația Voluntarilor SMURD Sibiu: Ecograf portabil pentru ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă (TIM ) SMURD Sibiu; Asociația Prietenii Berzelor: Dotare echipa mobilă de prim ajutor pentru fauna sălbatică; Asociația Prietenii Mocăniței: Readucem la viață Halta Hosman; Asociația Pro Palatul Copiilor: Mai aproape de stele; Asociația Rășinari confluențe europene: Hai cu noi în Cetățuie!; Asociația Ridică-te și umblă: Centru de mobilitate „Taxi gratis” pentru persoane cu dizabilități; Asociația Sfântul Casian: Și eu vreau să ma joc; Asociația Sibiul Cultural: O bibliotecă pentru copiii din Porumbacu de Jos; Asociația Sus Inima: 600 de nopți cu somn linistit pentru pacienții oncologici; Asociația Urban Bike Revolution: Unstoppable: achiziționarea a 5 biciclete tandem dedicate persoanelor cu deficiențe de vedere; Asociația We Help!: We Help Școala din Amnaș!; Crucea Roșie Sibiu: Primul ajutor, prima șansă la viață; European Social Impact Institute / Institutul European de Impact Social (ESI): ONG MeetUp 2022; Fundația Polisano: Fiecare Bătaie de Inimă Contează ediţia a 2-a – Spitalul Copiilor; Fundația UCOS: Evaluarea continuă – cheia intervenției terapeutice; Grupul de inițiativă „Împreună pentru copilărie“: Copacul înțelept al copilăriei!; Grupul de inițiativă Maria și Gheorghe Boldijar: Un Crăciun mai blând pentru copii orfani și nevoiași; Grupul de inițiativă „Pas cu Pas”: Împreună pentru o copilărie fericită!; Outdoor activities team-părinți și educatoare din Grădinița cu P.P Nr.5, Sibiu: Outdoor activities- spații educaționale de învățare în aer liber; Reset NGO: încOMunitate – Pe drumul meu.

Înscrierile la cursele cu start fizic din Piața Mare se fac pe: https://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator.

Maratonul Internațional Sibiu a continuat să vină în sprijinul cauzelor nobile și în timpul pandemiei de coronavirus. În 2020, programul a reușit să strângă 319.210 de lei pentru cele 30 de proiecte sociale.

comentarii
1 comentarii

NU mersi !
organizatorii canta in struna, prin condiitile impuse, dictaturii-wannabe de la Bucuresti.
alergator sibian
30.08.2021 17:05
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA