Tribuna
PNL
ULTIMA ORA - Incendiu la Târnava
Vasile ANTIPA
1768 vizualizari
ULTIMA ORA - Incendiu la Târnava

O casă din comuna Târnava a fost cuprinsă de flăcări în această dimineaţă puţin după ora 9. Din cauze rămase deocamdată necunoscute, bunurile aflate înntr-o cameră au fost total distruse, flăcările şi fumul afectând întregul imobil. Primii care au intervenit au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Târnava. Primarul Nicolae Găban spune că pompierii voluntari din localitate au încercat să limiteze proporţiile nenorocirii. „Serviciul Voluntar din Târnava a ajuns repede la locuinţa cuprinsă de flăcări, am reuşit să menţinem sub control incendiul până la sosirea pompierilor. Vreau să spun că şi echipajele Detaşamentului de Pompieri Mediaş au ajuns foarte repede, iar focul a fost stins”, ne-a spus Găban.
Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Mediaş au ajuns la Târnava, reuţind să localizeze şi lichideze incendiul. Daniel David, comandantul Detaşamentului de Pompieri Mediaş ne-a spus că flăcările au distrus complet bunurile dintr-o încăpere. „Detaşamentul de Pompieri mediaş a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu în localitatea Târnava la o locuinţă particulară. Ne-am deplasat cu două autospeciale de stins incendii iar la faţa locului am găsit o cameră în flăcări şi toată casa inundată de fum datorită faptului că locuinţa avea termopane la toate geamurile şi uşile. Am ajuns odată cu proprietarul, ne-a deschis locuinţa şi am lichidat incendiul destul de repede. În urma primelor cercetări am stabilit că mobilierul dintr-o cameră a fost distrus, iar celelalte încăperi au fost afectate de fum”, ne-a explicat şeful pompierilor din Mediaş.
La nivelul Detaşamentului de Pompieri Mediaş a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea incendiului.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia